Brânzas face rebranding Redox
Vineri, 29 Iunie 2007

 

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Branzas a dezvoltat pentru numarul 1 in aparatura de laborator, potrivit companiei, un amplu proces de rebranding, oferind Redox o noua identitate, moderna, puternica si eleganta, mai spun reprezentantii agentiei romanesti de consultanta in branding si design. Rebrandingul realizat de Branzas, adauga autorii, a avut ca scop reliefarea faptului ca Redox este partenerul solid, fiabil, care ofera solutii complexe si complete pentru dotarea laboratoarelor.

Agentia spune ca a pornit in crearea identitatii Redox de la pozitia de lider in aparatura de laborator, avand in vedere amploarea companiei, catalogul complet de produse si servicii, cat si profesionalismul echipei. Din aceasta perspectiva s-au trasat principalele linii ale personalitatii noului brand. Astfel, pentru logo s-a ales combinatia de rosu si argintiu care sa sugereze vitalitate si forta, dar in acelasi timp diferentiere si inovatie.

“Redesenarea brandului Redox a insemnat in primul rand crearea unei noi identitati, complexe si distincte, care sa dea amploare si consistenta brandului, adecvata pozitiei de varf a companiei” spune Bogdan Branzas, Creative Director si CEO al Branzas.

„Pe langa materialele de comunicare, am sintetizat in Brand Expression Boards principalele directii si linii creative, necesare implementarii corecte si unitare a noului brand in toate mediile. Un prim rezultat este materializarea proiectului de prezenta expozitionala la cel mai mare targ de profil din Romania la care Redox a participat recent. Proiectul a fost realizat de Maier Studio Arhitects”, a mai adaugat managerul de la Branzas.

AdPlayersFile Branzas

Partener Interbrand,  Branzas (www.branzas.ro) a fost infiintata in 1994 la Cluj-Napoca si este, potrivit companiei, prima agentie romaneasca de consultanta in branding si design. Printre clientii agentiei se numara Autonet, Coffeeright, Connex, Elis, Gregory’s, IBM, Lafarge, Microsoft, MOL, ProMotor, PlusGSM, Procter & Gamble, Ringier, Sanex, Siemens, Standard Snacks, The One, Tiriac Holdings, Tiriac Auto, Ursus Breweries. Branzas este.


PUBLICITATE: