Bogdan Naumovici invins la "festivalul" UniCredit. Cine a mai fost in licitatie?
Luni, 01 Octombrie 2012

( adplayers, Iulian Toma) Pentru cine crede ca mari invingatori ai festivalurilor de publicitate sunt de neinvins de agentii care n-au castigat multe premii de creatie, licitatia UniCredit sta marturie. Iulian Padurariu (Marks) l-a batut pe mult premiatul Bogdan Naumovici (23 Communication Ideas) in "festivalul" pentru desemnarea castigatorului serviciilor de marketing si comunicare UniCredit Tiriac Bank.

Oficialii de comunicare UniCredit au afirmat pentru adplayers ca in licitatia castigata de Marks au mai participat agentiile 23 Communication Ideas, Arsenoaiei & Matasel, Draft FCB si Publicis.

"Pitch-ul de creatie pe care l-am organizat anul acesta a vizat, ca de fiecare data, alegerea celei mai potrivite agentii in vederea comunicarii  proiectelor noastre” a declarat pentru adplayers Anca Nuta, director de Identitate si Comunicare.

„Licitatia a fost castigata de agentia Marks, ale carei propuneri s-au pliat cel mai bine pe directiile strategice ale bancii. Speram ca impreuna cu Marks, vom continua comunicarea cu succes a produselor si initiativelor bancii", a mai spus reprezentanta UniCredit Tiriac Bank.


Mai citeste si:
UniCredit a batut palma pe 2 ani cu Marks. Participantii in pitch: Nedezvaluiti.

Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: