Bogdan Enoiu a atras sponsori de 1 Milion de euro pentru BRD Nastase Tiriac Trophy
Miercuri, 11 Martie 2015
 
Bogdan Enoiu a atras 1 Milion de euro pentru BRD Nastase Tiriac Trophy

adplayers. Iulian Toma

Pentru a oferi premii de 450.000 de euro in cadrul BRD Nastase Tiriac Trophy, Bogdan Enoiu a atras de la sponsori 1 Milion de euro pentru organizarea turneului de tenis, dupa cum a afirmat astazi pentru adplayers managerul grupului McCann. Organizatorii celui mai mare turneu de tenis din circuitul ATP din Sud-Estul Europei au anuntat astazi ca editia cu numarul 20 va avea loc la Arenele BNR din Bucuresti, intre 18 si 26 aprilie a.c.

In conferinta de lansare, atat Ilie Nastase cat si Bogdan Enoiu au mai spus ca si-ar fi doar pentru premii o valoare de peste 1 milion de euro, insa acest lucru nu a fost posibil. Enoiu a afirmat pentu adplayers ca pentru a oferi premii de 1-1,2 milion de euro, turneul Nastase Tiriac Trophy ar trebui sa atraga sponsorizari de aproape 2 Milioane de euro, insa cel putin deocamdata este o sarcina dificila pentru turneul de la Bucuresti.

Organizat la Bucuresti, Turneul Nastase Tiriac Trophy va reuni in acest an nume mari din circuitul profesionist ATP, precum: Gilles Simon, Ivo Karlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Lukas Rosol si Andreas Seppi. Turneul va oferi iubitorilor de tenis si un meci demonstrativ sustinut de legendarii Henri Leconte, Mansour Bahrami, Ilie Nastase si Andrei Pavel.

Biletele BRD Nastase iriac Trophy sunt disponibile in reteaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe www.eventim.ro (sistemul Print At Home disponibil). Pretul biletelor variaza intre 15 si 50 de lei. La doar cateva zile de la lansare, abonamentele BRD Nastase iriac Trophy au fost sold-out, iar in acest moment biletele pentru semifinalele si finalele de simplu si dublu s-au vandut in proportie de 60%.

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: