"Blondele de la Campaign" pleaca la "Marca Inregistrata"
TV, TVR
Vineri, 03 Martie 2006

( AdPlayers.ro ) Doi redactori de publicitate, marketing si media de la revistele Campaign si Biz au ales sa paraseasca grupul BMG pentru emisiunea Marca Inregistrata.

Romanita Oprea si Anca Rancea, alias “Blondele de la Campaign” , cum spun chiar ele ca mai sunt numite in breasla, vor sta de acum inainte in “spatele” emisiunii ce va fi difuzata din 4 martie pe TVR 2, in fiecare sambata, incepand cu ora 20:30.

Un nou format

Noua echipa a emisiunii spune ca "Marca inregistrata"  va avea un nou format si o noua identitate de brand. Fara a parasi zona show-ului, dupa cum au tinut sa precizeze promotorii sai “noul format al emisiunii va incerca sa devina o pledoarie serioasa si eficienta in favoarea publicitatii, facuta cu profesionalism, adresandu-se nu acelui public restrans, specialist in publicitate, ci publicului larg, vizand mai ales acei tineri ambitiosi care fug de clisee”.

Difuzata saptamanal, potrivit noilor realizatori ai Marcii Inregistrate, emisiunea isi va pastra formatul general obisnuit de emisiune care se adreseaza tuturor celor interesati de publicitate “pentru ca aceasta ramane unul dintre cele mai atractive si senzuale domenii ale zilelor noastre”, spun ei.

Noua "Marca inregistrata" isi propune sa dovedeasca faptul ca in prezent, "publicitatea bate viata", prezentand intr-o modalitate atractiva informatii esentiale, tendinte, evenimente si analize de piata, asa cum au tinut sa precizeze noii sai realizatori. Editiile vor contine vizionari de clipuri publicitare, interviuri, making of, lansari si nu in ultimul rand materiale prezentate in exclusivitate si in premiera.

Noul prezentator: Andrei Barbu 

Blondele de la Campaign pleaca la Marca InregistrataOdata cu noua echipa din spatele emisiunii, producatorii pun in fata micilor ecrane si un nou prezentator. Marca Inregistrata nu va mai fi prezentata de Mihai Dobrovolschi ci de Andrei Barbu (foto). Noul prezentator si fost colaborator la un post de radio Bucurestean mai este cunoscut publicului larg din cateva reclame in care a jucat.

“Bilantul noii emisiuni se prezinta astfel: mai multa informatie de valoare, fara insa a uita sa zambim, lectii "predate" de cei mai buni si destindere la un pahar de vorba cu oamenii momentului prin intermediul lui Andrei Barbu”, spun noii reprezentanti ai emisiunii Marca Inregistrata.

La a treia formula

Produsa initial pentru ProTV de o echipa care il avea “in spatele camerei” pe Liviu Druga si prezentata pentru prima data de Andi Moisescu in luna ianuarie 2001, emisiunea Marca Inregistrata urma sa “divorteze” de postul care a consacrat-o, despartind si “parintii” care i-au imprimat si prima identitate.

Emisiunea a continuat sa fie difuzata pe TVR1 din luna aprilie a anului 2005 intr-o noua formula care avea in spatele camerei pe acelasi Liviu Druga si, in postura de prezentator, pe Mihai Dobrovolschi. Cu cei doi redactori care au ales sa paraseasca trustul BMG si noul prezentator, emisiunea scoasa de pe banda Zero Production este la a treia formula.

( Iulian Toma info@adplayers.ro )

PUBLICITATE: