Black Friday de peste 300 milioane de euro. Campanie Altex "Blec Fraidei" cu Graffiti BBDO si Media Investment ( The Group )
Luni, 05 Noiembrie 2018

 

Credit: Altex Romania / Porter Novelli

Agentia Graffiti BBDO a fost selectata pentru a dezvolta campania de comunicare „Blec Fraidei” in urma unui concurs de propuneri creative. Campania de media si componenta digitala a acesteea se deruleaza prin agentia Media Investment, parte a holdingului de marketing si comunicare The Group

adplayers. info

In acest an, Altex Romania a ales sa comunice evenimentul de retail al anului printr-o noua idee creativa, pusa in scena de o dramatizare hazlie si inedita.

Potrivit comunicarii Altex, agentia Graffiti BBDO a fost selectata pentru a dezvolta campania de comunicare „Blec Fraidei” in urma unui concurs de propuneri creative. Campania de media si componenta digitala a acesteea se deruleaza prin agentia Media Investment, parte a holdingului de marketing si comunicare The Group.

Campania urmeaza pozitionarea Altex Romania: in 25 de ani, Altex a invatat ce isi doresc romanii si promite, ca brand, „Cel mai mic pret din Romania”. In mod firesc, de Black Friday, Altex este cel mai indreptatit brand sa le ofere romanilor, intr-un mod original si vesel, experienta autentica a cumparaturilor. 

Stoc in valoare de peste 1,4 miliarde lei (peste 300 mln. euro, estimare adplayers)

„De „Blec Fraidei”, capacitatea logistica de depozitare si de transport este folosita la maximum: 4 depozite centrale, 11 depozite zonale si peste 100 de magazine in toata tara” spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex Romania.

„Totodata, asiguram o gama variata de oferte, cu stocuri generoase, dar totusi limitate pe intreaga perioada de promotie. In plus, oferim servicii de creditare avantajoase pentru clienti cu posibilitatea ca acestia sa intre in posesia produselor preferate imediat. Astfel, vom pune la dispozitia clientilor un stoc in valoare de aproximativ 1,4 miliarde lei.”

„Produsele substantial reduse au fost atent selectate pentru a raspunde asteptarilor variate ale clientilor, dar si pentru a le oferi accesul la tehnologii de ultima ora. Reducerile sunt valabile pe toata perioada campaniei (1 noiembrie – 5 decembrie), tocmai pentru a oferi tuturor clientilor sansa sa aleaga si sa beneficieze de produsele si reducerile care li se potrivesc. Acest eveniment este despre clienti, pentru clienti.” - Raul Filip, Director Achizitii Altex Romania

„Am dat curs propunerii de a romaniza „Black Friday”- ul, pentru ca suntem o companie romaneasca ce a crescut de 25 ani, tinand cont de dorintele romanilor” adauga Irina Grigore, Marketing Manager Altex Romania.

„Dorim sa fim permanent la dispozitia lor si de aceea la noi, spre deosebire de conceptul american, promotiile de Blec Fraidei nu dureaza doar o zi sau cateva minute, dupa care se epuizeaza stocurile. Nu, in ultimul rand, am apreciat diferentierea in comunicare, pe o piata competitiva unde a vorbi despre pret si cele mai bune oferte, devine o provocare din ce in ce mai mare.”

„Intr-o perioada in care comunicarea din piata este foarte aglomerata, vom prezenta ofertele Altex intr-o maniera plastica: folosindu-ne de expresii populare romanesti si chiar transcriind fonetic evenimentul Blec Fraidei. La nivel vizual, am transpus expresiile romanesti in imagini, intr-o maniera amuzanta si usor de decodificat de catre consumatori.” – Victor Oprisan, Group Creative Director, Graffiti BBDO

Mai mult desprreteaua nationala de 100 de magazine Altex si 19 magazine Media Galaxy, aflate in cele mai importante orase din tara si magazinele online pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro .

Mai mult in Campanii, Conturi, PR


PUBLICITATE: