Bilant Alcohelp sustinut de Heineken: Peste 70.000 de persoane avizate de riscurile abuzului de alcool
Miercuri, 09 Decembrie 2015
adplayers. info

Proiectul Alcohelp a informat peste 70.000 de persoane cu privire la riscurile abuzului de alcool in cei 6 ani de activitate, potrivit unei informari trimise partenerilor de catre Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN Romania, companie care sustine programului de responsabilitate sociala.

Cu peste 3.500 de persoane consiliate psihologic, proiectul care promoveaza consumul responsabil si reducerea efectelor negative ale abuzului de alcool a inregistrat peste 1 milion de vizualizari si peste 60.000 de mesaje postate de la cei interesati.

Dezvoltat initial ca fiind primul program din tara noastra ce oferea tratament online pentru persoanele care abuzeaza de alcool, Alcohelp (www.alcohelp.ro) a devenit prima campanie din Romania de informare si testare mentionata de Organizatia Mondiala a Sanatatii, in raportul sau global din 2013.

De-a lungul timpului, proiectul de responsabilitate sociala a adus in Romania programe inovatoare pentru reducerea efectelor negative asociate abuzului de alcool, acoperind atat mediul online si offline. Una dintre cele mai recente, este prima interventie de reducere a riscurilor (harm reduction) asociate abuzului de alcool desfasurata in spatii recreative (Vama Veche, Padina Fest).


Mai mult in CSR, Responsabilitate Sociala


PUBLICITATE: