Berea Zaganu doneaza 2% din vanzari sturionului. Se alatura campaniei WWF ,,Culori pe cale de disparitie"
Miercuri, 07 August 2019

 

Credit: Berea Zaganu / WWF ,,Culori pe cale de disparitie"

Zaganu a creat aceasta bere in editie limitata, in culorile sturionului, cu dorinta de a contribui alaturi de voi la salvarea acestui animal. 2% din vanzarea berii va fi directionata catre sustinerea cauzei Sturionului – mai multe detalii aflati aici.



AdPlayers.info

In 2013, cand s-a lansat Fabrica de Bere Buna, au numit berea lor Zaganu, in cinstea vulturului barbos care a trait in zona si care a fost vanat pana la extinctie. Totodata, acest nume a reprezentat un simbol al misiunii lor – aceea de a reinventa traditia berilor artizanale in Romania.

Zaganu a creat aceasta bere in editie limitata, in culorile sturionului, cu dorinta de a contribui alaturi de voi la salvarea acestui animal. 2% din vanzarea berii va fi directionata catre sustinerea cauzei Sturionului – mai multe detalii aflati pe culoripecalededisparitie.ro.

Fanii marcii sunt invitati joi, incepand cu ora 19:00, la Fabrica de Bere Buna - Romanian Craft Beer Bar, pe calea Victoriei 91-93, sa cinsteasca impreuna culorile Sturionului alaturi de berea in editie limitata.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR, Branding


PUBLICITATE: