Berea Azuga se va lansa national
Joi, 25 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Primul obiectiv al agentiei Propaganda pentru Azuga  este realizarea unei campanii de imagine care va marca relansarea Azuga ca marca nationala de bere cu prezenta si distributie pe întreg teritoriul României, spun oficialii agentiei de publicitate.

Berea Azuga se va lansa national"Nu va putem dezvalui inca planurile de comunicare, din considerente strategice", a declarat, pentru AdPlayers, Adrian Tuluca (foto), Director Executiv Propaganda.

”Azuga este o marca cu potential de crestere si avem convingerea ca vom avea un parteneriat de succes, iar rezultatele nu vor intârzia sa apara”, a mai spus Tuluca , vorbind despre parteneriatul cu Bere Azuga.

Conform companiei, Bere Azuga este unul dintre cei mai importanti producatori independenti de bere din România cu o traditie de 130 de ani pe piata locala. Fabrica de bere din Azuga a fost înfiintata în 1870 si produce o serie de sortimente de bere blonda pentru piata interna, dar si pentru export. Compania are în portofoliu marcile Azuga Regala, Azuga Premium si Azuga Excelsior, îmbuteliate la sticla de 0,5 l si la PET de 2 l.

Berea Azuga se va lansa national

AdPlayers.ro/Work

Agentie Propaganda,

Alina Ilie – Senior Account Manager,

Simina Leotescu – Head of Strategic Planning,

Tudor Pascanu – Senior Copywriter,

Adrian Albu – Senior Copywriter,

Bogdan Moraru – Art Director,

Dan Moldovan –  Creative Director.

Bere Azuga

Valeriu Moraru, actionar majoritar,

Violeta Moraru, Director General si reprezentanti ai sindicatului din fabrica de bere care detin si 14,37% din pachetul total de actiuni al companiei.


PUBLICITATE: