Benson & Hedges (JTI), la Brands&Bears
Marti, 04 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Brands&Bears lanseaza Benson & Hedges in Romania. Conform reprezentantilor agentiei, Brands&Bears a fost aleasa oficial de catre JTI ca agentie pentru comunicarea  Benson & Hedges si pentru anul 2008. 

In cadrul lansarii, agentia a dezvoltat campania exploatand toate mijloacele media permise de legislatia ce reglementeaza publicitatea in categorie. Echipa Brands&Bears a propus si dezvoltat materiale vizuale continand emblema grafica Benson & Hedges, materiale suport si detalii legate de executiile speciale de productie (suportul de hartie, cerneluri speciale, folii speciale, taieri etc.).

Potrivit autorilor, agentia a comunicat marca prin materiale aparte: materiale inovative de promovare in magazine, display-uri interactive, totem-uri, leaflet-i / materiale de prezentare pentru consumatori, mini-ansamblu de prezentare a produsului atat pentru consumatori cat si pentru forta de vanzari, costume pentru brand ambassadors,  idei pentru jocul de  interactiune al brand ambassadors cu consumatorul, precum si teaser si film de prezentare. 

AdPlayers.ro/File

/ Brands&Bears

Infiintata in 2002, Brands&Bears este o agentie de publicitate full-service. In portofoliu de clienti al agentiei se afla nume cum sunt Unilever, JTI, SAB Miller - Ursus Breweries, Elite, Ringier, BIC, Lafarge, Dobrogea, Intersnack.


PUBLICITATE: