Bayer "administreaza" gratuit sinistratilor cinci camioane cu materiale de constructie
17
Marti, 23 August 2005

( AdPlayers.ro ) Compania Bayer  sprijina sinistratii ramasi fara locuinte din comuna Tudor Vladimirescu, judetul Galati.  Potrivit companiei, in acest scop au fost achizitionate materiale de constructie in valoare de 10,000 de Euro.  Materialele vor ajuta la reconstructia locuintelor pentru 10 familii din localitatea Tudor Vladimirescu, grav afectata de ultimele inundatii.

Bayer administreaza gratuit sinistratilor cinci camioane cu materiale de constructie

Bjoern Franzen, General Manager Bayer

‘Dupa ce am vazut cu ochii nostri urmele dezastrului, suntem bucurosi ca am reusit sa ajutam  familiile care au suferit cel mai mult de pe urma inundatiilor” – a declarat Bjoern Franzen, General Manager Bayer.

Cinci camioane cu materialele necesare construirii caselor au  fost descarcate in comuna Tudor Vladimirescu la sfarsitul saptamanii trecute si au fost inmanate direct de catre reprezentantii Bayer, cu sprijinul autoritatilor locale.

Bayer administreaza gratuit sinistratilor cinci camioane cu materiale de constructie

Bayer este o antrepriza globala, care actioneaza in domeniul sanatatii, al nutritiei si al materialelor hi-tech.  Responsabilitatea sociala este parte integrala a misiunii Bayer, regasindu-se in actiunile companiei in cele 150 de tari in care isi are reprezentante. Donatiile constituie un instrument important al politicii de responsabilitate sociala a companiei Bayer.

Bayer investeste in educatie si cercetare, in fundatii educationale si de invatamant, in sport, cultura si mai ales in donatii si ajutor catre cele mai afectate zone ale globului. ( Irina Toma)


PUBLICITATE: