Bancpost: Contul Perfect, de la Scala JWT
Vineri, 21 Martie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Scala JWT a dezvoltat si lansat recent campania de comunicare pentru cel mai nou produs Bancpost, Contul Perfect. Potrivit agentiei, contul combina profitabilitatea unui depozit cu flexibilitatea unui cont curent cu card Visa atasat. Campania se desfasoara la televiziune, presa, internet.

Potrivit lui Bogdan Gheorghiu, Group Creative Director la Scala JWT, ideea executionala se bazeaza pe asemanarea cu un automat de dulciuri in care se introduce o moneda si esti uimit de cat de mult primesti in schimbul ei.

“Ne-am dorit o idée simpla, care sa exprime clar faptul ca produsul depaseste asteptarile consumatorului – acesta este Contul Perfect”, a spus Bogdan Gheorghiu. „Plecand de la faptul ca un produs combina o dobanda remarcabila pentru un depozit, libertatea de miscare si flexibilitatea unui cont curent si avantajele cardului Visa atasat contului, ruta conceptuala a devenit clara foarte curand dupa brief.

Productia spotului TV a fost realizata de Saga Film si post-productia s-a realizat la Chainsaw Europe, Bucuresti. Filmul a fost regizat de Job Van As.

 

/ WORK

Titlu: Automatul de dulciuri

Produs: Contul Perfect

Advertiser Bancpost

Agentie: Scala JWT

 

Adrian Chira – Director Executiv,

Mariana Iosif – Director de Marketing,

Valentin Luminos – Coordonator Marketing,

Ovidiu Dogioiu – Director al Directiei Depozite.

Bogdan Gheorghiu – Group Creative Director,

Lucian Marinescu– Copywriter,

Ioana Filip – Copywriter,

Vilma Ignat – Director of Client Services,

Gabriela Marcu – Account Director,

Alexandra Popa – Account Manager,

Ilinca Dumitrescu – Audio-Video Production Director,

Adela Smeu – Media Director.

 

 


PUBLICITATE: