Babel a pus forumul la treaba
Miercuri, 31 Octombrie 2007

Babel a pus forumul la treaba

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Babel Communications a organizat saptamana trecuta, la Craiova, a doua intalnire din acest an a forumistilor site-ului MisiuneaCasa.ro. Potrivit agentiei, primul eveniment de acest gen a avut loc in mai, la Bucuresti, pe parcursul desfasurarii ExpoConstruct.

Autorii spun ca cei mai activi membri ai forumului au fost invitati sa se cunoasca si sa discute “pe viu” despre subiecte care ii pasioneaza din domeniul amenajarilor interioare si exterioare.

Babel a pus forumul la treaba“Dupa prima intalnire organizata la Bucuresti, am observat cat de util poate fi acest instrument atat pentru specialisti, cat si pentru companiile din constructii”, a declarat Calin Diaconu (foto), Director al Babel Communications. „Forumistii, vectori importanti de opinie in domeniu, au ocazia sa discute direct cu firmele producatoare de materiale de constructii atat despre avantajele, cat si despre problemele pe care le ridica anumite materiale”.

„Intentionam sa perpetuam acest model de comunicare, organizand intalniri cu o anumita periodicitate in marile orase ale tarii”, a mai spus Diaconu.

Conform Babel Communications, proiectul Misiunea Casa demarat in anul 2003, avand ca obiectiv oferirea de solutii pentru amenajarile si constructiile de case. Dupa 4 ani de existenta, Misiunea Casa s-a dezvoltat dupa o strategie care ii permite sa fie optiunea numarul 1 in ceea ce priveste solutiile de informare multi-channel pentru domeniul amenajarilor.

Platforma unica pentru piata de media din tara noastra, conform reprezentantilor Babel, proiectul cuprinde o emisiune tv, o revista, un show radio, un portal de internet specializat in constructii si amenajari interioare si o televiziune utilitara on-line.

Prin forumul site-ului, specialistii Misiunea Casa ofera raspunsuri la intrebarile celor interesati de domeniu, acestia avand si posibilitatea sa interactioneze intre ei. In timp, proiectul s-a dezvoltat intr-o comunitate on-line formata din forumisti pasionati de domeniul constructiilor, site-ul avand in prezent un numar de aproape 18 000 de utilizatori inregistrati si pe aproximativ 200 000 de afisari pe saptamana.

AdPlayers.ro/File

Potrivit companiei, Babel Communications este prima agentie de publicitate din Romania specializata in domeniul constructiilor. Infiintata in 1998, agentia are printre clienti nume din sectorul constructiilor cum sunt Henkel Romania, Policolor, Praktiker, Lasselsberger/Cesarom, Caparol-Daw Benta, Akzo Nobel, Kontirom by Arcelor Group, Bosch. Agentia a gestionat si proiecte de comunicare pentru clienti din sectoare non-constructii ca Acer, Scop Computers, Alexandrion Grup, Silca Oil.


PUBLICITATE: