BVB a facut prima campanie cu Propaganda
Duminca, 25 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Bursa de Valori Bucuresti a demarat prima campanie de publicitate de la infiintare, realizata impreuna cu agentia de publicitate Propaganda.

Dezvoltata cu scopul de a promova piata de capital si de a incuraja investitiile la bursa, campania se desfasoara in perioada 24 noiembrie – 21 decembrie si urmeaza a fi reluata in 2008. Pentru prima etapa, este prevazuta difuzarea a doua spoturi TV pe canalele: TVR1, TVR2, Antena 3 si Realitatea.

Potrivit oficialilor de marketing, motivatia campaniei de comunicare este data de faptul ca Bursa de Valori Bucuresti a efectuat, cu un an in urma, un sondaj din care a reiesit ca respondentii cunosteau foarte putine elemente ale activitatii bursiere. Urmare a acestor rezultate, Departamentul de Relatii Publice si Marketing a decis inceperea unei campanii structurata pe doua directii strategice.

Oficialii de comunicare ai BVB spun ca, pe de o parte, au organizat un road-show pentru a discuta direct cu factorii de decizie din companiile eligibile sa se listeze, iar pe de alta parte au initiat aceasta campanie in mass media pentru a determina publicul larg sa isi indrepte atentia catre piata de capital.

“Dorim ca acest tip de investitii sa devina mai usor de inteles, accesibil si agreabil pentru cei care se gandesc la economiile lor”, a declarat Stere Farmache, Director General al Bursei de Valori Bucuresti, motivand campania de comunicare.

„Ca institutie centrala a pietei de capital din Romania consideram ca este de datoria noastra sa explicam rolul pietei de capital, de a creea cadrul pentru ca acele companii care reprezinta motorul economiei sa se finanteze devenind in acelasi timp mai transparente, si pentru ca populatia sa isi plaseze cat mai eficient resursele financiare.”

Derulata la televiziune, sub sloganul “Informeaza-te despre bursa”, campania face trimitere catre site-ul Bursei de Valori Bucuresti – BVB.ro, unde sunt disponibile materiale informative cu scop educativ.

info[at]adplayers.ro

AdPlayers.ro/Work

/BVB

Produs: BVB

Advertiser: BVB

Agentie: Propaganda:

 Dan Moldovan, director de creatie;

Paul Cioran, copywriter;

Catalin Mitulescu, regizor;

Laura Badea, media planner;

Adrian Tuluca, client service si director proiect;

Diana Demian, PR manager

Oana Nastase, consilier de comunicare si director proiect,


PUBLICITATE: