BCR pleaca de la Media Investment la Mediaedge:cia (MEC)
Joi, 17 Aprilie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

In urma unei evaluari a grupului Erste, contul de media BCR va fi administrat de Mediaedge:cia (MEC) Romania. Agentia a fost desemnata sa se ocupe de planificarea si implementarea media a contului BCR, parte a grupului Erste, incepand cu luna mai. Contul era administrat pana in luna aprilie de Media Investment, agentie de media din cadrul grupului independendent de marketing si comunicare The Group.

 

Bogdan Prajisteanu (foto), Managing Director al MEC Romania a afirmat pentru AdPlayers ca decizia BCR de a lucra cu agentia de media urmeaza unei strategii regionale de lucru a grupului Erste pe Europa Centrala si de Est, strategie castigata si in Romania de agentia locala parte a retelei MEC.

 

„Suntem bucurosi sa ducem procesul de integrare intr-o etapa superioara reflectata si in utilizarea de catre BCR a aceleeasi agentii media a Holdingului ERSTE", a declarat Daniel Pana, Marketing Director al BCR Romania.

 

„Inca de la bun-inceput, pe tot parcursul evaluarii, am beneficiat de tot suportul retelei MEC avand astfel posibilitatea sa ne punem in valoare profesionalismul si spiritul de lucru in echipa, utilizand la maximum toate resursele noastre de comunicare”, a declarat Bogdan Prajisteanu. „ Ne-am dorit foarte mult sa lucram pentru contul BCR deoarece acesta reprezinta un brand reper pe piata din Romania, si un pas mare inainte in strategia noastra de dezvoltare".

 

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania, gestionand active de peste 17,5 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, avand in prezent 580 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

 

/ PROFILE

Parte a retelei de media cu acelasi nume, MEC Romania are in portofoliu clienti cum sunt Baneasa Shopping City, Beiersdorf Romania, Cinema City, Elite Romania, Epee Ro Mania, Eurofood, Ferrero, GTC, Hervis, Liebherr Romania & Bulgaria, Finnair, IKEA, Michelin, Numico Royal, Novartis, Orkla Foods, Jacuzzi, OTC, Panasonic, Plus Discount, Sony Ericsson, United Romanian Breweries Bereprod, Safilar, Tchibo, Visa, Varta Rayovac Remington, Volvo si Zdrovit.

 

Mediaedge:cia (MEC) ofera servicii de planificare, cumparare si implementare a comunicarii media cat si strategii de analiza a profilului consumatorului si eficientei investitiei, avand mai multe divizii specializate.

 

Printre diviziile specializate se numara MEC Interaction - servicii de consultanta si implementare in proiecte de promovare online, Media Lab - consultanta in proiecte de cercetare, dezvoltare si consultanta strategica, MEC Access - consultanta in implementarea de parteneriate si sponsorizari de evenimente cu ajutorul unor platforme de comunicare in diverse domenii precum: arta, social, celebritati, cinematografie, divertisment, sport si muzica si MEC Retail -consultanta in proiecte specializate in domeniul retailului modern.

 

 


PUBLICITATE: