BCR doneaza echivalentul reducerilor in campania "Dar din Dar se face binele"
Vineri, 11 Decembrie 2009
 ( AdPlayers.ro, Irina Toma )

Banca Comerciala Romana (BCR) doneaza echivalentul reducerilor in campania „Dar din Dar se face binele”. Potrivit reprezentantilor de relatii publice ai bancii, de Craciun, proiectul de comunicare ofera fiecarui client posibilitatea sa faca donatii  in folosul comunitatii, luand parte la campaniile de reduceri. 

„Prin campania „Dar din dar se face binele” ii recompensam pentru fidelitate, si, in acelasi timp, ajutam comunitatea prin donatiile in bani” a declarat Sorin Mititelu, Director Executiv al DirecŃiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail, BCR.

Astfel, clientii BCR beneficiaza in perioada 7 -21 decembrie de discounturi la mai multe produse financiare, iar echivalentul sumei oferite ca reducere in aceasta perioada va fi donat in folosul comunitatii. 

Produsele care beneficiaza discounturi in aceasta perioada sunt tranzactiile non-cash (prin serviciul 24 Banking BCR) si cardurile de credit, care au comisionul redus cu 50%. Depozitele la termen de 6 luni in lei si euro au o dobanda cu 0,25 puncte procentuale mai mare, iar la credite comisioanele de acordare sunt reduse cu 11% pana 14,5%.


PUBLICITATE: