BCR a semnat cu CreditEXPO
Marti, 14 August 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Banca Comerciala Româna a semnat un parteneriat exclusiv cu CreditEXPO 2007, primul târg de credite din România, anunta organizatorii evenimentului care va avea loc în perioada 21 – 23 septembrie 2007, la World Trade Plaza Bucuresti.

Potrivit sursei, CreditEXPO 2007 va gazdui conferinta “business-to-business” “CrediTALK 2007”, ce ofera oportunitatea de a dezbate problematica instrumentelor de creditare, normele si conditiile de finantare, dar si ocazia de a relationa cu potentiali parteneri de business. Evenimentul va fi organizat in colaborare cu Asociatia Româna a Bancilor, principala autoritate ce reprezinta si apara interesele profesionale ale institutiilor de credit din România.

AdPlayersFile

Înfiintata la data de 31 mai 1991, din initiativa a 14 banci comerciale, Asocitia Româna a Bancilor (ARB) numara în prezent 40 de membri (institutii de credit si sucursale ale unor banci straine prezente în România). In cadrul Asociatiei Române a Bancilor functioneaza 18 comisii de specialitate care au ca obiectiv principal analiza si propunerea de solutii optime pentru rezolvarea problemelor specifice sectorului bancar.

Membra a Grupului Erste Bank, BCR este cel mai important grup financiar românesc, cu activitati nationale si internationale diversificate desfasurate prin intermediul sucursalelor si agentiilor sale, fiind un actor extraordinar pe piata de capital, leasing, asigurari – generale si de viata, administrare de fonduri de pensii si asset management, prin companiile specializate ale Grupului BCR.


PUBLICITATE: