BCR Banca pentru locuinte in Olimpiada Economisirii - Creditarii cu Events & Production (The Group)
Joi, 16 Octombrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Events & Production, agentia de evenimente a holdingului The Group, a derulat la nivel national Olimpiada Economisirii – Creditarii, se arata intr-o informare a agentiei. Campania s-a derulat pe parcursul unei saptamani in  7 orase din tara.

 

Comunicarea s-a derulat sub sloganul „Tu economisesti, noi te creditam!”, iar obiectivul principal a fost sa informeze publicul asupra beneficiillor oferite de produsele de economisire si creditare. 

Autorii spun ca proiectul a reusit sa reuneasca in concurs mai bine de 4000 de romani care au renovat peste 1000 mp de constructii provizorii, amenajate sub forma unor apartamente.

 

Olimpiada Economisirii - Creditarii a implicat 7 echipe logistice, 16 puncte de informare referitoare la produsele de economisire - creditare si mai bine de 40 de specialisti care au oferit consultanta celor interesati. In cadrul programului de comunicare s-au utilizat peste 10,000 de tone de materiale de constructii, in timp ce aproximativ 20 specialisti in constructii au oferit „tips&tricks” participantilor la marea competitie.


PUBLICITATE: