BARZA spune saptamana. Testul de sarcina cu determinarea saptamanii
Vineri, 09 Noiembrie 2018

 

Credit: Barza / Galeriu & Partners 

Potrivit companiei noua descoperire tehnologica vine in intampinarea femeilor care se confrunta cu dereglari ale ciclului menstrual si nu pot identifica cu exactitate ziua conceptiei.

adplayers.info

BARZA lanseaza testul de sarcina cu determinarea saptamanii, anunta reprezentantii de relatii publice ai companiei.

Aparut in anul 1995, testul de sarcina BARZA este primul test de sarcina din Romania. Progresele tehnologice si cele din domeniul imunologiei au permis dezvoltarea primului test clasic de sarcina BARZA, ulterior crearea unui test de sarcina ultrasensibil, care poate detecta sarcina cu 5 zile mai devreme de la data probabila a menstruatiei, iar in prezent, aparitia testului de sarcina cu determinarea saptamanii.

Noul produs, testul de sarcina BARZA cu determinarea saptamanii, este un test imunologic care detecteaza prezenta hormonului hCG (hormonul secretat de placenta in timpul primelor luni de sarcina) in urina, cu o acuratete de peste 99%. Depistarea semi-cantitativa a unor cantitati foarte mici de hormon hCG in urina (10mIU/ml.) permite indicarea saptamanilor care au trecut de la momentul conceptiei. Mai exact, indica varsta sarcinii astfel: de la 1 la 2 saptamani, de la a 2-a la a 3-a saptamana, 3 saptamani sau mai mult.

Potrivit companiei noua descoperire tehnologica vine in intampinarea femeilor care se confrunta cu dereglari ale ciclului menstrual si nu pot identifica cu exactitate ziua conceptiei. Datorita faptului ca testul de sarcina BARZA cu determinarea saptamanii poate depsita o foarte mica cantitate de hCG in urina, este in acelasi timp si un test ultrasensibil. In plus, poate fi efectuat in orice moment al zilei. 

Testul de sarcina BARZA cu determinarea saptamanii este disponibil online, pe www.testulbarza.ro si in farmacii.


PUBLICITATE: