Axe Villa: Ogilvy Action pentru Unilever
Luni, 10 Septembrie 2007

 

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Promotia nationala “Castiga 69 de ore la Axe Villa” pentru Unilever a fost semnata de Ogilvy Action.

In urma campaniei, 24 de tineri norocosi vor petrece non-stop cu frumusetile din vila creata special de travel69.ro, o “agentie de turism” infiintata special de autorii campaniei si care a inregistrat peste 20,000 de vizitatori unici. Campania s-a desfasurat la punctele de vanzare, in presa, televizune, radio, internet, promotiile active si evenimentele pe Litoral.

Impreuna cu campania care a acoperit cele mai variate medii pentru care OgilvyAction a dezvoltat creatia, potrivit agentiei, valul de publicitate word-of-mouth a asigurat o participare substantiala a publicului masculin la aceasta promotie cu aproape 10,000 de doritori.

www.travel69.ro a oferit publicului masculin caruia i se adreseaza toate informatiile despre AXE Villa, despre personalul sau exclusiv feminin si despre concursul national prin care in fiecare week-end din aceasta vara un norocos impreuna cu doi prieteni au primit biletele de avion catre AXE Villa, destinatia promotiei de la Unilever.

Personalul vilei a fost ales in urma cu doua luni, in centrul Bucurestiului, intr-o preselectie la care au participat peste o suta de romance ce si-au dorit sa fie angajate la vila placerilor. Potrivit agentiei, fetele care au trecut preselectia, indeplinind criteriile severe impuse de organizator, au grija ca baietii care au castigat concursul national sa fie rasfatati cu sampanie si batai cu frisca.

Titlu: Axe Villa

Advertiser: Unilever

Bogdan Toacse - Category Manager Deo,

Ramona Bloju - Brand Building Manager Deo

Andrei Cazacu - Assistant Brand Building Manager Deo,

Agentie: Ogilvy Action

Dani Macarie - Creative Director OgilvyAction,

Vasile Alboiu - Digital Creative Coordinator,

Adrian Poenaru - Senior Copywriter,

Dan Gherman - Group Creative Director,

Mircea Sebe - Group Account Director

Dragos Marinescu – Senior Account Executive

PUBLICITATE: