Autoklass Grup este partener al Echipei Nationale de fotbal a Romaniei
Joi, 21 Februarie 2019

 

Credit: FRF / Echipa Nationala de fotbal a Romaniei

adplayers.info

Federatia Romana de Fotbal si Autoklass Grup au anuntat, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc la sucursala Autoklass Chitila, debutul unui parteneriat strategic, cu o durata de patru ani, prin care compania romaneasca devine partener oficial al Echipei Nationale de fotbal a Romaniei.

Parteneriatul vine ca o urmare fireasca, pe de o parte prin valorile pe care cele doua entitati le impartasesc: integritate, verticalitate, investitia in performanta si, pe de alta parte, prin preocuparea pe care compania Autoklass a demonstrat-o in ultimii ani pentru actiunile de responsabilitate sociala, generatoare de impact pozitiv in comunitatile din Romania.

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a precizat: “Sunt foarte bucuros ca strategia comerciala de succes a FRF parcurge noi etape prin care putem furniza un sprijin tot mai consistent pentru configurarea performantei sportive. O companie romaneasca de prestigiu se alatura echipei nationale si proiectelor Federatiei, un brand important care a inteles sa investeasca in strategia si viziunea FRF pentru a bucura milioane de romani.

Sunt convins ca acest parteneriat va deveni un fundament pentru consolidarea premiselor performantei, pentru ca echipa nationala constituie atat un vector pentru celelalte reprezentative si competitii pe care le-am creat la nivel de copii si juniori, cat si o sursa de inspiratie si suport financiar prin intermediul careia putem pregati rezultatele de maine.

Daniel Grecu, Directorul General Autoklass, a declarat: “Consideram ca acest parteneriat incununeaza eforturile intregii Echipe Autoklass, ne onoreaza si ne obliga in acelasi timp sa imbunatatim permanent nivelul serviciilor pe care le oferim Partenerilor nostri de afaceri.

Avem ca obiectiv comun performanta, o performanta care trebuie sa fie sustinuta si, desigur, sustenabila, dar avem si datoria de a investi in sustinerea tinerilor, a copiilor in mod deosebit, copii de care va depinde in mod sigur viitorul tarii noastre.

Ne dorim ca, impreuna cu cei care «fac lucruri pentru oameni», sa generam schimbarea, sa incurajam copiii in directia dezvoltarii personale si spre alegerea unui mod de viata sanatos, in care sportul sa aiba o componenta relevanta. Echipa condusa de Razvan Burleanu a demonstrat cu succes ca este posibil sa trecem impreuna de la declaratii la fapte, schimband destine si creand modele de viata pentru copiii nostri”.

Grupul Autoklass

Grupul Autoklass este Partener autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz, smart si Honda, si detine o retea de sapte sucursale la nivel national, trei dintre acestea avand sediul in Bucuresti, iar celelalte patru in Ploiesti, Constanta, Sibiu si Timisoara. Compania a fost infiintata in anul 1998, iar incepand cu anul 2001 a primit denumirea Autoklass. Grupul Autoklass este unul dintre partenerii autorizati Mercedes-Benz cu cea mai indelungata experienta din Romania.

Autoklass Chitila este unul dintre cele mai mari centre autorizate Mercedes-Benz din sud-estul Europei. Este cel mai mare si mai modern centru auto Mercedes-Benz din Romania, cu o suprafata totala de peste 50.000 mp. din care 15.000 mp acoperiti. Autoklass Chitila ofera cea mai complexa gama de servicii de reparatii si intretinere auto, incepand de la autoturisme pana la camioane de mare tonaj si semiremorci. In anul 2018, Autoklass Chitila a devenit primul centru autorizat Mercedes-Benz din Romania care a primit certificarea „Centru de Excelenta Mercedes-Benz in Tinichigerie & Vopsitorie”, dupa un proces de atestare care a durat aproximativ 12 luni.


PUBLICITATE: