Autodesk comunica in Romania prin Headline
Miercuri, 06 Iunie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Autodesk a anuntat alegerea companiei internationale de relatii publice, BondPR, ca partener regional pentru servicii si consultanta PR pentru comunicarea publica a companiei in Europa de Est, inclusiv pentru Romania.

Campania PR va fi derulata pe piata romaneasca, de agentia de relatii publice Headline, membra a retelei BondPR. Colaborarea intre cele doua companii a inceput la 1 iunie 2007.

Potrivit companiei, Autodesk este lider mondal in software de design 2D si 3D pentru dezvoltare, constructii si piete media si entertainment. BondPR va acorda consultanta PR pentru Autodesk la nivel regional, in cinci tari din Europa Centrala si de Est: Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania si Bulgaria.

Campania PR pentru Autodesk va fi condusa si coordonata de centrul regional al agentiei BondPR pentru centrul si estul Europei, cu sediul in Praga, care va lucra cu echipe din fiecare tara.

„In trecut, Autodesk si-a construit o buna reputatie si pozitionare pe piata din Cehia”, a declarat Miroslav Fribert, director de campanie din partea BondPR pentru centrul si estul Europei. „Provocarea noastra majora este sa dezvoltam aceasta reputatie si, de asemenea, sa sprijinim Autodesk sa castige o pozitie similara in restul Europei Centrale si de Est”. 

AdPlayersFile

BondPR este o companie de relatii publice prezenta in 20 de tari europene. Specializata in sectorul tehnologic, potrivit companiei, BondPR deruleaza la nivel local si international campanii cu rezultate concrete, masurabile, oferind clientilor un sistem centralizat cu raportare si facturare. In Romania, reteaua BondPR ( www.bondpr.com ) este reprezentata de agentia Headline (http://www.headline.ro/)


PUBLICITATE: