Austrian Airlines zboara in media prin Initiative cu escala in Lowe
Vineri, 11 Mai 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Membra Star Alliance, Austrian Airlines, deruleaza impreuna cu Initiative si Lowe o ampla campanie de comunicare, ce include campania de imagine, o promotie si o campanie pentru cursele lungi (longhaul n.r.).

Avand ca obiectiv principal cresterea awareness-ului Austrian Airlines, potrivit agentiei Lowe / Parteners, campania de imagine comunicata de Initiative pe televiziune si in presa locala se deruleaza in doua etape, in perioada aprilie - noiembrie, cu o mica pauza pe timpul verii. Atat printurile, cat si spotul TV pun accentul pe un mesaj care indeamna la relaxare, in timpul curselor de lunga durata, insa confortabile, oferite de Austrian Airlines.

Conform reprezentantilor Lowe, in timp ce campania promotionala a companiei austriece este sustinuta in presa centrala, la radio, pe Internet si pe autobuzele care merg spre Otopeni, campania curselor lungi se desfasoara exclusiv in presa scrisa.

Autorii spun ca intreaga campanie de comunicare Austrian Airlines se adreseaza persoanelor cu venituri medii si mari, care calatoresc mult, oameni de afaceri si turisti care doresc sa imbine utilul cu placutul. „Fly with a smile”.

„Este o bucurie sa lucram cu Austrian Airlines, un brand extrem de puternic, ce beneficiaza de un mare capital de incredere din partea consumatorilor,” declara Mihaela Cucu, Head of Unit, Initiative.

AdFile

Advertiser Austrian Airlines

Heinrich Vystoupil, Director; Viorel Cindea-Nica, Sales Support & Marketing;

Mihaela Cucu, Head of Unit

Agentie Lowe.

Ilinca Strajan, Client Service,

Robert Podareanu, Art,

Andreea Chirica, Copy –

Agentie de media Initiative

Anca Ionescu, Senior Planner – Initiative;

Anca Ditu, Coordonator Poiect,

AdPlayersFile

Portofoliul Initiative Romania include, printre altii, Orange Romania, Johnson&Johnson, Raiffeisen Group, MOL Romania, Pernod Ricard, GlaxoSmithKline, Berlin-Chemie, Continental, Beres, Euro GSM, Fujitsu Siemens, Vitan Platinum Towers, Provident Financial, Porsche Bucuresti, Sarantis Romania.

Lowe & Partners Romania mai lucreaza pentru Coca – Cola Romania, GlaxoSmithKline, Unilever, Electrolux, Johnson & Johnson, Boehringer-Ingelheim, TNT Romania, Bayer, Gallina Blanca, Eli Lilly, Adesgo, Bramac, Eximbank, Ferrero, Unicef, Austrian Airlines.


PUBLICITATE: