Asociatia Imunis lanseaza programul Feminitate dupa Cancer
Vineri, 26 Februarie 2021

 

Credit. Asociatia Imunis

Potrivit initiatorilor programului, cu ajutorul celor 5 module concepute de Cosmina Grigore, supravietuitoare din 2013 a cancerului de san, participantele vor invata sa depaseasca trauma provocata de diagnostic si sa ajunga la o stare de echilibru, la un aliniament intre corp, minte si suflet.

AdPlayers. info

Asociatia Imunis lanseaza in luna martie „Feminitate dupa Cancer”, un program special pentru femeile care au avut o forma de cancer prin care le-a fost afectat un atribut al frumusetii, anunta asociatia. Potrivit initiatorilor programului, cu ajutorul celor 5 module concepute de Cosmina Grigore, supravietuitoare din 2013 a cancerului de san, participantele vor invata sa depaseasca trauma provocata de diagnostic si sa ajunga la o stare de echilibru, la un aliniament intre corp, minte si suflet.

„Am fost crescute sa credem ca rolul nostru este sa facem, sa facem, sa facem pentru a fi vazute, pentru a demonstra ca meritam sa fim luate in seama si am impins acest lucru pana in punctul in care corpul nostru a cedat. Cel mai important beneficiu pe care il vei obtine in urma parcurgerii acestui curs este faptul ca te vei regasi pe tine, cea uitata in spatele diagnosticului. Vei putea intelege unde si cum s-a creat ruptura si implicit blocajul care a dus la aparitia cancerului. Practic vei invata cum sa iti locuiesti corpul de FEMEIE.”, a spus Cosmina Grigore, presedinte si fondator al Asociatiei Imunis.

Programul Asociatiei Imunis se va desfasura in perioada 3 – 31 martie, in fiecare miercuri, incepand cu ora 18.00. Fiecare curs va avea o durata de 2 ore si va fi exclusiv online, pe platforma Zoom. Pornind de ideea de a sprijini femeile care au trecut prin experiente similare, Cosmina Grigore a conceput acest program cu scopul de a le ajuta sa invete sa se auto-depaseasca devenind cea mai buna versiune a lor. Cei aproape 10 ani de coaching si invatare continua despre diagnostic au determinat-o pe Cosmina sa ofere la randul ei indicatii despre drumul pe care l-a regasit in incercarea de a se intoarce „acasa” la feminitatea nativa.

Dupa cele 5 saptamani ale programului „Feminitate dupa Cancer”, participantele vor intelege mai bine cum sa creeze un cadru sanatos pentru a sustine un corp de femeie, cum sa depaseasca trauma provocata de diagnostic si sa isi recapete armonia interioara prin dezamorsarea conflictului dintre cele 2 polaritati: masculin si feminim (yin si yang) si, nu in ultimul rand, cum sa isi recapte energia pentru a vindeca mai usor ranile emotionale care apar in timp.

Persoanele care doresc sa participe la program, se pot inscriere printr-un mesaj la adresa de mail: pentrupacienti@asociatiaimunis.ro; Costul de participare in program este de 677 lei, taxa ce poate fi achitata in contul Asociatiei Imunis IBAN RO67RNCB0087151460880001 cu mentiunea „donatie”. „Feminitate dupa Cancer” este un program adresat esentei energiei feminine, iar taxa reprezinta o dovada de devotiune pentru feminitatea lor.

Asociatia Imunis a fost infiintata in 2016, avand ca scop continuarea proiectului inovator inceput de Cosmina Grigore in 2015 - Caravana Noul Pacient. Cosmina Grigore a primit tot in anul 2015 premiul Femeia Anului in cadrul galei organziate de Revista Avantaje pentru aceasta initiativa fapt ce a responsabilizat-o sa continue crearea de programe dedicate schimbarii mentalitatii in ceea ce priveste viata post diagnostic a pacientilor cu cancer din Romania.

Motto-ul Imunis este un indemn adresat pacientilor care vor sa indrazneasca sa isi transforme viata in ciuda unui diagnostic atat de puternic: „Rescrie povestea” a fost special ales pentru a incuraja pacientii sa creada si sa lupte. Toate programele Imunis sunt gandite astfel incat sa le arate pacientilor care sunt principalii piloni de schimbare de stil de viata pe care isi pot construi transformarea. Lucrand alaturi de specialisti si medici, Asociatia Imunis raspunde nevoilor pacientilor in ceea ce priveste alimentatia, psihooncologia, sportul, managementul efectelor adverse, apartenenta la grupuri de suport, dreptul la munca, la incadrarea corecta in grad de handicap, dar si alte probleme cu care se pot confrunta pacientii pe termen scurt, mediu si lung.

In 2020 Imunis a semnat un acord strategic cu Autoritatea Nationala pentru Egalitatea de Sanse pentru a sprijini pacientii si tot in 2020 Imunis a creat prima echipa de Dragon boat din Romania formata exclusiv din supravietuitoare ale cancerului de san - Imunis Dragons, punand astfel Romania pe harta internationala a acestei miscari.

Roche, Novartis, Superbet sunt doar o parte dintre sponsorii care sustin intreaga activitate a Asociatiei Imunis.

Informatii suplimentare gasiti pe site: http://asociatiaimunis.ro/ sau paginile de Facebook si Instagram ale Imunis:

-             https://www.facebook.com/AsociatiaImunis    

-             https://www.facebook.com/Imunis-Dragons-100746385355598  

-             https://www.instagram.com/imunisassociation/?hl=en  

-             https://www.instagram.com/imunisdragons/?hl=en  

Podcast-urile Imunis sunt disponibile pe Spotify: https://spoti.fi/3uyEXIn  

Canalul de YouTube Imunis poate fi accesat aici: https://www.youtube.com/c/CosminaGrigoreletCancerhealyou

Mai mult in Campanii, Responsabilitate Sociala


PUBLICITATE: