Asociatia Berarii Romaniei, la GMP
Joi, 21 Februarie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Asociatia „Berarii Romaniei” lucreaza cu GMP, pentru o campania impotriva condusului sub influenta alcoolului. Campania se face probono si nu a fost castigata in urma unui pitch au afirmat pentru AdPlayers oficialii GMP. 

Comunicarea se desfasoara in parteneriat cu Politia Romana si Consiliul National al Audio-Vizualului.

 

„Conceptul creativ are la baza un fapt real: dupa cateva pahare, percepem o realitate distorsionata”, spune Carmen Tiderle, Creative Director GMP Advertising. „Din pacate, distorsionarea realitatii, indiferent la ce nivel, nu poate duce la nimic bun in cazul in care conducem. Asa ajungem la un deznodamant trist, realist, un accident ale carui urmari le lasam deschise. O experienta placuta poate deveni o realitate ingrozitoare. Cand conduci baut.”

 

Obiectivul principal al campaniei este acela de a educa soferii in privinta responsabilitatii lor de a nu conduce sub influenta alcoolului si, implicit, scaderea numarului de accidente cauzate de consumul de alcool la volan.

 

Prima etapa a campaniei se desfasoara in perioada februarie – august 2008. Spoturile TV si radio ruleaza deja pe posturi, in regim de campanie sociala. Tot in aceasta perioada, campania urmeaza sa fie implementata si in mediile indoor si outdoor, precum si prin evenimente speciale. Spotul „Realitatea se schimba cand conduci baut” a fost filmat in Bucuresti in miez de noapte geroasa de decembrie, pe Calea Victoriei si Kisseleff.

 

AdPlayers / PROFILE 
Pe langa Asociatia Berarii Romaniei, printre clientii GMP se numara clienti si branduri precum Ursus Breweries – Timisoreana, ApaNova, Monte Banato, Millennium Bank, Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala, Unilever.

 

AdPlayers / WORK

Titlu: Realitatea se schimba cand conduci baut

Advertiser: Asociatiei Berarii Romaniei.

Agentie:  GMP

 

Thorhallur Saevarsson - regizor,

Jonathan Devaney - operator,

Erzsebet Tamas - UPM,

Dragos Vilcu - producator

Casa de productie Multi Media Est,

Constantin Bratu si Simona Filip Ghenea

Carmen Tiderle - Creative Director,

Cosmin Ezaru – Art Director,

Adrian Dragan – Copywriter,

Denisa Popescu- Account Manager,

Radu Teo - AV producer,

Ruxandra Mocanu – BTL Director,

Teodor Cucu – Strategic Planner.

 

 


PUBLICITATE: