Asitrans, in campanie Radio, Outdoor si Indoor pe RCA cu Spoon Media
Marti, 18 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro/News, Iulian Toma)

Asitrans face campanie Radio, Outdoor si Indoor pentru RCA cu Spoon Media.

“Comunicarea se desfasoara pana in luna ianuarie si este o campanie de produs RCA”, a declarat, pentru AdPlayers, Claudia Chirilescu (foto), General Manager la Spoon Media.

Potrivit executivului agentiei de media, bugetul campaniei depaseste 100.000 EUR. Creatia Asitrans este semnata de agentia de publicitate Tactic Communications.

Executivul agentiei de media spune ca Asitrans este un client cu care Spoon lucreaza de 3 ani si care nu a avut neaparat o constanta in comunicare, dar care acum este ceva mai agresiv din motive legate de presiunea altor jucatori de pe piata care ofera asigurari RCA in conditii speciale.

Motivul comunicarii agresive? “Unul ditre ele trebuie cautat in teama asigurarilor de viata care sunt semnale ca vor oferi RCA-ul in conditii extrem de avantajoase”, sustine sefa de la Spoon Media. Desi a refuzat sa dezvaluie date suplimentare, Chirilescu crede ca jucatorii pe piata asigurarilor, altele decat cele de viata, vor fi mult mai agresivi in comunicare, pentru a-si pastra cotele de piata.

“Nu stiu in ce  masura reglementarile publicitatii pe piata asigurarilor RCA mai sunt valabile atata vreme cat toate asigurarile sunt vulnerabile la ofertele complementare ale jucatorilor de pe alte piete”, explica ea, amintind limitele legislative de promovare a produsului, limite ce nu permit oferirea de reduceri peste o anumita valoare sau promotii iesite din cadrul promovarii in categorie.

“Chiar unul dintre vanzatorii de automobile ofera ca bonus asigurarea obligatorie RCA” , mai spune Chirilescu, care este de parere ca sunt foarte multe motive pentru care operatorii de pe piata RCA vor desfasura probabil o comunicare mult mai intensa in media, pana in luna ianuarie 2008.

/PROFILE

/Spoon Media

Agentie de media independenta, Spoon Media activeaza pe piata de profil incepand din 2003. Potrivit companiei, agentia locala ofera servicii complete de media, printre clientii Spoon Media numarandu-se Katjes, bauMax, IPSO, Kaufland, GMP, Cap, Gavrila si Asociatii, Headvertising, HNC, Totem, Premium PR, Tactic Communication, Luna Promotion, Jetix, Media Galaxy.

PUBLICITATE: