Ascenta (Softwin) a pierdut Evenimentul Zilei (Ringier)
Miercuri, 23 Iulie 2008



Ascenta, companie Softwin care livreaza servicii pentru Internet, a pierdut Evenimentul Zilei, unul din titlurile editate de Ringier Romania. Contactati de catre AdPlayers, oficiali de administrare ai titlurilor pe Internet de la Ringier nu au comentat informatia.

 

Fara sa detalieze ce servicii asigura pentru Evenimentul Zilei, Marius Deak, Director General la Green Pixel, a recunoscut ca firma pe care o conduce lucreaza in prezent pentru evz.ro  insa nu a dezvaluit mai multe amanunte: "Singurul lucru pe care il pot spune in acest moment este faptul ca lucram ceva pentru evz.ro" a declarat pentru AdPlayers, Marius Deak.

 

Potrivit unor surse apropiate miscarii, cel putin in cazul Evenimentului Zilei, contractul Ringier cu Ascenta se pare ca a expirat in luna iunie, insa acesta nu a mai fost prelungit de catre trustul elvetian. Conform acelorasi surse, Green Pixel gestioneaza in prezent contul www.evz.ro  si asigura o perioada de tranzitie pana la finalizarea unui proces de selectie a uneia sau mai multor companii pentru servicii de dezvoltare pe Internet, proces care este posibil sa schimbe si furnizorii de servicii online pentru celelalte titluri din portofoliu.

 

Pe langa Ringier, Green  Pixel mai are in portofoliu, printre altele, Vodafone, EuropaFM, Radio21, KissFM, KissTV, Magnetique, Sanoma Hearst (mami, femeia, Cosmopolitan, National Geographic, Bazaar, FHM, etc), Lyceum, Tarom, ScalaJWT, Proximity (Pepsi), Siveco, CBRE, DataNet Systems, Zivvo, Citypaintball, Imagoo, Scop Computers, 1Platform, softSupplier, eOK, radioLynx, Unicef, ING, dotCommerce.


PUBLICITATE: