Art, wine & design la KULT! HomeStories. Sarica Niculitel si Egger Romania sustinatori.
Marti, 29 Mai 2018
 

Credit: KULT! HomeStories PR / Im Possible 

Organizat de agentia de comunicare Im Possible Media(impossible.ro), evenimentul vorbeste despre arta de a locui in propriile case, invatata de la specialisti. Pe langa expertii in design de mobilier de la KULT HomeStories, evenimentul din acest an a fost sustinut de vinurile Sarica Niculitel si producatorii de semifabricate din lemn Egger Romania.

adplayers.info

Art, wine & design a ajuns la cea de-a treia editie. Organizat miercuri, 23 mai, de agentia de comunicare Im Possible Media, evenimentul vorbeste despre arta de a locui in propriile case, invatata de la specialisti. Pe langa expertii in design de mobilier de la KULT HomeStories, editia din acest an a fost sustinuta de vinurile Sarica Niculitel si producatorii de semifabricate din lemn Egger Romania.

„Evolutia noastra interioara ne aduce mai aproape de noi insine si ne obliga sa avem relatii din ce in ce mai armonioase cu spatiile in care traim. Evenimentul se axeaza pe trei planuri complementare, pe care le abordeaza diferit de la un eveniment la altul: ARTA – ca si ingredient principal pentru o viata autentica si ancorata in prezent, VINUL – ca ingredient al detasarii si al interactiunilor cu poveste fiind in principal un eveniment de premium business networking si DESIGN – ca si arhitectura de viata, de spatii, elemente de décor si relatii” spun organizatorii evenimentului Art, wine & design care a avut loc la KULT! Home Stories.

Case din viitor

“Daca in editiile anterioare  am incercat o abordare generalista, dar axata pe acelasi principiu: arta de a locui in propriile case, acum este momentul sa ne axam pe particularitati. Sa oferim idei si solutii, sa venim cu propuneri din partea specialistilor, pareri al caror scop este acela de a ne ghida in procesul de  amenajare a locuintei conform unor principii care sa ne faca sa intelegem ca a locui nu este doar o actiune, este si o viziune, este un factor declansator pentru stari si actiuni”, spune Ioana COJOCARU, Director General KULT! HomeStories.

Potrivit managerului, solutiile de amenajare sunt multiple, iar tendinta de a contacta un specialist este din ce in ce mai populara si in randul romanilor. In Romania, KULT! HomeStories ofera atat solutii la cheie pentru proiectarea si amenajarea spatiilor, cat si posibilitatea de a avea acces la o lista completa de furnizori de top.

“Suntem unicii  distribuitori ai bucatariilor Valcucine, bucatarii premiate international. Practic, bucatariile noastre sunt o invitatie la inovatie. Noi spunem ca sunt bucatarii aduse in prezent dintr-un viitor indepartat ”, afirma Ioana COJOCARU, Director General KULT! HomeStories

“Este nevoie de educatie pentru bun gust”

In cadrul evenimentului, dr. arh. Cerasella Craciun a aratat legatura dintre arta de a trai in propriile case, designul naturii si imbinarea celor cinci elemente.

“Asa cum avem nevoie de campanii de educatie pentru sanatate, la fel avem nevoie si de campanii de educatie pentru design si bun gust”, spune dr. arh. Cerasella Craciun, Conferentiar Universitar, Universitatea de  Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti.

„Casa este spatiul in care petrecem cel mai mult timp si aceasta ajunge sa reflecte cel mai bine personalitatea noastra. Avem nevoie sa cunoastem principii simple care sa ne ajute sa avem un spatiu conform necesitatilor noastre, care sa imbine perfect functionalitatea cu minimalismul. E drept ca toti avem idei de amenajare, dar oare nu e mai bine sa tinem cont de niste idei care au in spate o baza si un continut centrat pe functionalitate si stare de bine?”.

Food experience cu Liviu Lambrino

A devenit o traditie ca la evenimentul Art, wine & design sa fie prezent si chef Liviu Lambrinocare a oferit in acest an o sesiune de food experience, nu live cooking.

“Petrec mult timp in bucatarie. Asa ca am acceptat bucuros acest concept: vin cu mancarea preparata de acasa, cum ar fi, cu ea la pachet, astfel ca o sa am si eu ragazul de a socializa, de a povesti despre mancare. O sa am timp sa vad live reactiile oamenilor cand gusta preparatele pregatite de mine”, spune Liviu Lambrino.

Sustinatorii

Egger este o companie producatoare de semifabricate din lemn din Austria. Este o afacere de familie care a fost fondata in anul 1961 si este unul dintre primii trei producatori de semifabricate din lemn din Europa, avand o cota de piata de circa 11% pe sectorul placilor aglomerate din aschii din lemn si de produse innobilate din lemn. Compania realizeaza prin cele 15 fabrici din Europa placi aglomerate din lemn si placi melaminate pe care ulterior le prelucreaza superior. In Europa, grupul are peste 5.000 de angajati.

In Romania, Egger detine fabrica din Radauti, care este una dintre cele mai mari investitii green field in Romania, cu 210 miliarde de euro investiti pana in 2009 in primul stagiu de constructie. In toamna anului 2008, a inceput productia placilor de material lemnos la fabrica din Radauti, productia fiind destinata atat pietei din Romania, cat si exportului.

Podgoria Sarica Niculitel - Via Viticola se gaseste in Dobrogea, iar suprafata acesteia este de 383 ha, dar se face achizitie de struguri de pe inca 400 ha. Anual, sunt imbuteliati 2.000.000 l de vin. Branduri de vin: Via Viticola Aligole, Sarica, Sarica Essentia Cuvee 4 Sfinti, Sarica Black Label, Caii de la Letea si Caii de la Letea – editie limitata. Soiuri de struguri: Aligote, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling de Rin, Feteasca Alba, Feteasca Regala, Pinot Gris, Muscat Ottonel, Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Syrah si Merlot.

Mai mult in Eveniment, PR,


PUBLICITATE: