Aranjamente florale cu tematica pascala de la FlorariaMobila.ro
Joi, 25 Aprilie 2019

 

Credit: FlorariaMobila.ro

AdPlayers.info

FlorariaMobila.ro, florarie online, reinvie pofta de viata si readuce in prim-plan spiritul jucaus prin seria de propuneri florale cu tematica pascala. Mix-ul de aranjamente decorative pentru Paste cuprinde mai multe optiuni, de la coronite pentru decorat usa, la celebrele aranjamente tip „flori in cutie” asezonate cu oua pictate, pana la aranjamente florale in culori solare explozive cu un artificiu pe placul Iepurasului – morcovi pe post de cozi de flori.

Coronita de Paste cu ramurele si flori salbatice e menita sa aduca in casa aerul campenesc al unui picnic in natura, iar aranjamentele de Paste in cromatica vesela - tonuri de galben, portocaliu, verde – vin sa invoireze masa in familie cu parfum de frezii, trandafiri si lisianthus.

,,Din ce in ce mai mult in ultimii ani, poate si sub influenta traditiei americane << egg hunt >>, sau altfel spus  << vanatoarea de oua >>, de Paste ne lasam spiritul jucaus sa zburde, in special in materie de obiecte decorative si elemente cu care sa infrumusetam casa si masa” spune Titel Botogan (Owner, www.florariamobila.ro).

„De aceea am ales sa fim si noi in ton cu nevoia tuturor de a infrumuseta spatiul cu decoratiuni dedicate Sarbatorilor Pascale. Gasiti oferta noastra speciala de Paste, la un click distanta. Va asteptam pe site sa descoperiti ce am pregatit!” a punctat Fie ca este vorba despre un cadou pentru un prieten drag sau pentru un membru al familiei, de un gest de apreciere pentru un partener de afaceri sau de un act de rasfat personal, gasiti un aranjament in ton cu vitalitatea Sarbatorilor Pascale pe Florariamobila.ro.

Cu o experienta de 6 ani pe piata din Romania, Florariamobila.ro este furnizorul ideal de aranjamente florale cu livrare rapida. Fiecare comanda este reconfirmata prin trimiterea fotografiei ce contine exact produsul care urmeaza a fi livrat.


PUBLICITATE: