Apple Pay prin OTP Bank Romania. Sistemul de plati ofera clientilor o varianta sigura si usoara de plata
Marti, 19 Noiembrie 2019

 

Apple Pay prin OTP Bank Romania. Sistemul de plati ofera clientilor  o varianta privata, sigura si usoara de a plati

Apple Pay va fi disponibil tuturor detinatorilor de carduri OTP Bank Mastercard.

AdPlayers. info

OTP Bank Romania, subsidiara OTP Group, furnizor de servicii financiare integrate si autofinantat, ofera incepand de astazi clientilor sai optiunea Apple Pay, care transforma platile mobile cu un mod usor, sigur si privat de a plati rapid si convenabil, anunta responsabilii de comunicare ai bancii. Potrivit informarii, Apple Pay va fi disponibil tuturor detinatorilor de carduri OTP Bank Mastercard.

Siguranta si confidentialitatea sunt in focusul Apple Pay. La utilizarea unui card de credit sau de debit cu Apple Pay, numerele efective ale cardului nu sunt stocate pe dispozitiv si nici pe serverele Apple. In schimb, un numar de cont de dispozitiv unic este atribuit, criptat si stocat in siguranta in elementul securizat de pe dispozitiv. Fiecare tranzactie este autorizata cu un cod de securitate dinamic unic.

“Suntem mandri sa oferim serviciilor Apple Pay, incepand de astazi, clientilor nostri, oferindu-le astfel oportunitatea sa efectueze plati mobile rapide si sigure. Ne angajam sa oferim produse si servicii de ultima generatie, astfel incat introducerea Apple Pay este un pas natural in aceasta directie pentru OTP Bank Romania” Roxana Maria Hidan, Director General Adjunct al Diviziei Retail.

Apple Pay este usor de configurat, iar utilizatorii vor beneficia in continuare de toate recompensele si beneficiile oferite de cardurile de credit si debit. In magazine, Apple Pay functioneaza cu iPhone SE, iPhone 6 si versiuni ulterioare si Apple Watch.

Cumparaturile online in aplicatii si pe site-urile care accepta Apple Pay este simplu cu Touch ID sau doar prin dublu clic pe butonul lateral si o privire la iPhone X pentru autentificare cu Face ID. Nu este necesara completarea manuala a formularele lungi de cont sau introducerea in mod repetat a informatiilor de expediere si facturare cu Apple Pay.

Atunci cand se fac plati pentru bunuri si servicii on the go in aplicatii sau Safari, Apple Pay functioneaza cu iPhone 6 si versiuni ulterioare, iPhone SE, iPad Pro, iPad (generatia a 5-a), iPad Air 2 si iPad mini 3 si versiuni ulterioare. Se poate utiliza, de asemenea, Apple Pay in Safari pe orice Mac introdus in sau dupa 2012 ruland macOS Sierra si confirmarea platii cu iPhone 6 sau o versiune ulterioara sau Apple Watch sau cu Touch ID pe noile MacBook Pro si MacBook Air.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Group, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare. Banca ocupa locul 9 dupa active in clasamentul jucatorilor bancari din Romania, din decembrie 2018.

OTP Group aniverseaza anul acesta 70 de ani de activitate, in timp ce subsidiara din Romania marcheaza 15 ani de prezenta de piata locala. Comunitatea de aproximativ 36 de mii de angajati deserveste zilnic peste 18,5 milioane de clienti din 12 tari.


PUBLICITATE: