Apa Nova salveaza oamenii de zapada cu GMP PR
Joi, 14 Iunie 2007

(ADPLAYERS.RO, Irina Toma)

Obiectivul campaniei “Salveaza oamenii de zapada”, realizata de GMP PR pentru Apa Nova, a fost sarbatorirea Zilei Internationale a Mediului, prin sensibilizarea publicului asupra temei din acest an: incalzirea globala.

“Campania de Ziua Mediului organizata de GMP face parte din strategia neconventionala propusa de agentie in cadrul licitatiei de anul trecut”, spune Giovana Soare, Director de Comunicare Veolia Apa.

Potrivit agentiei, GMP PR a ales un mod neconventional de a prezenta bucurestenilor problemele care apar odata cu fenomenul incalzirii globale, aratandu-le intr-un mod sugestiv unul din posibilele efecte: peste nu foarte multi ani, copiii nostri   s-ar putea sa nu mai stie cum arata zapada. Campania a inclus si o macheta de presa.  In cadrul campaniei au fost implicati oameni imensi de nisip, cuburi de gheata pentru pietoni si soferi, tricouri si pliante cu mesaje ecologiste.

Proiectul s-a desfasurat in perioada 4-8 iunie si a cuprins o serie de tactici neconventionale menite sa atraga atentia asupra problemei si sa prezinte solutii. Pe perioada campaniei, 3 oameni de nisip (de aproape 3 m inaltime) au fost amplasati in principalele intersectii din Bucuresti, iar la semafor soferii au primit cate un cub de gheata impreuna cu pliante cu sfaturi referitoare la protectia mediului.

Conform reprezentantilor GMP, trecatorilor li s-au oferit tricouri cu mesaje ecologiste amuzante cum sunt “Pentru nematerialiste: "am venit cu bicicleta”, “O fac pe intuneric”, “Nu fac lucrurile pe jumatate” pe spate avand mesajul “5 iunie Ziua Mediului / Salveaza oamenii de zapada”. Pentru a sustine mesajele, la evenimentul de lansare a campaniei, managementului Apa Nova a venit cu bicicleta. 

ADPLAYERSFILE

Parte din GMP Group, GMP PR ofera servicii integrate de relatii publice (consultanta, corporate & brand communication, media relations, issue & crisis management, comunicare interna, organizare de evenimente) avand clienti din domeniile FMCG, retail, auto, farma, media, financiar, IT&C si ONG. Printre acestia se numara Alcatel-Lucent, Apa Nova, Aviva, Sensiblu, Mediplus, Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala, Unilever, Toyota Romania.

ADFILE

Advertiser: Apa Nova

Giovana Soare - Communication Manager Veolia Apa

Monica Rautu – Sef birou presa, Apa Nova.

Agentie GMP

Ana-Maria Constantinescu – PR Account Manager,

Florina Badea – Senior PR Executive,

Liana Popa - Copywriter,

Bogdana Poptomas – Art Director,

Teodor Cucu – Strategic Planner


PUBLICITATE: