Apa Nova a lansat „Eroii Orasului”. Cea mai recenta campanie este semnata de DDB Romania, Porter Novelli Romania si Tribal Worldwide
Marti, 03 August 2021

 

Credit. Apa Nova / Eroii Orasului

AdPlayers. info

DDB Romania, Porter Novelli Romania si Tribal Worldwide Romania au lansat “Eroii Orasului”, o campanie de imagine care aduce in prim plan toti eroii anonimi ai orasului, dar care isi pun amprenta in mod pozitiv asupra comunitatii, anunta comunicarea campaniei. Sunt oameni care, prin gesturile lor frumoase, schimba lumea si ne motiveaza sa devenim mai buni, adauga autorii.

„Bucurestiul pare sa fie ilustrat preponderent prin povesti negative in ultima vreme. Dar printre ele, in viata de zi cu zi, ne lovim si de povesti frumoase, inaltatoare, cu protagonisti care sunt eroi fara sa stie si fara sa vrea” spune Stefan Vasilachi, Director de Creatie DDB Romania.

,, Eroii cotidieni, despre care nu vom auzi prea multe la stiri, pentru ca fac lucruri aparent marunte, dar care ar trebui sa fie o sursa de inspiratie pentru noi. Iar daca Apa Nova le poate sustine dovezile de iubire, daruire si bunatate, o face cu multa mandrie, oferindu-le combustibilul principal: apa” adauga creativul.

Printre acesti eroi, se numara si cei peste 1.800 de profesionisti ai companiei Apa Nova care au demonstrat ca serviciile esentiale nu sunt un privilegiu, aratand zi de zi, 24/7, ca orasul inseamna suma tuturor gesturilor frumoase facute, deseori dincolo de atributiile profesionale din fisa postulu, mai spun autorii comunicarii.

„De peste 20 de ani, ne-am angajat sa furnizam servicii esentiale de cea mai buna calitate, la standarde europene, intr-un mod responsabil si sustenabil. Activitatea noastra este deseori luata ca atare, insa fara indoiala ca pandemia a transformat radical perceptia locuitorilor orasului asupra eforturilor pe care le depunem in fiecare zi” adauga Ramona Dumitru, Director de Comunicare si Public Affairs Apa Nova. ,

,,Faptul ca am fost prezenti permanent, atat in teren, cat si dincolo de acesta, a facut mai vizibila ca niciodata importanta muncii noastre si a confirmat, inca o data, respectul pe care il purtam fata de clientii nostri si nevoile acestora. De aceea, am ales sa punem in lumina reflectoarelor povestile angajatilor nostri, care, prin munca zilnica, devin eroi contemporani. Vedem astfel ca astazi eroii nu mai poarta capa, poarta de grija pentru a asigura confortul si siguranta bucurestenilor”.

„Pentru a oferi o nota de realism, am integrat in campanie specialisti Apa Nova care au ilustrat momente autentice din activitatea companiei. Ne despart multe lucruri in acest oras interesant si vibrant, dar sunt si multe care ne tin impreuna, iar calitatea apei si inspiratia de a vedea binele in jurul nostru sunt doua dintre ele”, a completat Stefan Vasilachi, Director de Creatie DDB Romania.

Noua campanie de imagine ruleaza in perioada iulie – noiembrie 2021 pe TV, print, social media si in digital, fiind sustinuta in acelasi timp de componente de PR. In plus, landing page-ul campaniei, https://www.apanovabucuresti.ro/eroii-orasului/, ofera utilizatorilor posibilitatea de a afla totul despre performanta si eforturile depuse de eroii orasului pentru ca bucurestenii sa aiba parte de servicii vitale: apa potabila si canalizare.

Agentia de creatie DDB Romania este membra a holdingului de marketing si comunicare The Group - lider in industria de comunicare din Romania ce include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice, productie, marketing experiential si evenimente speciale.



Credit. Apa Nova / Eroii Orasului

Echipa Apa Nova: Ramona Dumitru (Director Comunicare & Public Affairs).

Echipa DDB Romania: Roxana Tampau (Managing Director), Andreea Boiangiu (Senior Account Executive), Stefan Vasilachi (Creative Director), Karina Condei (Strategic Planner), Ioana Ghiata (Art Director), Andrei Ionica (Copywriter), Alex Tocilescu (Senior Copywriter).

Echipa Porter Novelli: Sorina Mihai (Managing Partner, Porter Novelli), Mihaela Joita (Senior Account, Manager), Firuta Flutur (Media Relations Specialist).

Echipa Tribal Worldwide Romania: Simina Zidaru (Deputy Manging Director), Alexandra Mesaros (Digital Account Manager), Alexandru Lacatusu (Social Media Manager).


Mai mult in Campanii


PUBLICITATE: