Apa Nova a lansat „Importantii”, prima campanie de employer branding pentru furnizorul serviciilor esentiale
Joi, 29 Iunie 2023

 

Sursa. Apa Nova / Youtube

Campania este semnata de agentiile DDB Romania, Porter Novelli Romania si Tribal Worldwide si este promovata pe canalele media online & social media, OOH, in cadrul targurilor de joburi si a altor evenimente de HR.

AdPlayers. info

Apa Nova a lansat „Importantii”, prima campanie de employer branding pentru furnizorul serviciilor esentiale, semnata de agentiile DDB Romania, Porter Novelli Romania si Tribal Worldwide.

Potrivit autorilor, campania are ca fundament preocuparea operatorului fata de securizarea meseriilor esentiale in fata schimbarilor sociale, tehnologice si a complicatiilor economice existente la nivel local si mondial, atragerea si mentinerea talentelor fiind un demers strategic atat al companiei Apa Nova, cat si al Grupului Veolia.  

Urmand abordarea comunicarii corporative, la baza campaniei au stat si de aceasta data angajatii Apa Nova, ca formatori de experti in managementul sustenabil al apei, care pot impartasi celor mai tineri din experienta si cunostintele lor, sa ii ajute sa-si dezvolte abilitatile si sa-si construiasca o cariera de succes in domeniul strategic si esential al utilitatilor.

„Compania noastra se mandreste cu faptul ca recunoaste importanta capitalului uman si investeste in dezvoltarea si cresterea profesionala a angajatilor sai. Privim angajatii nostri ca fiind resurse nepretuite, cu potential nelimitat de a aduce inovatie, creativitate si eficienta in toate aspectele activitatii noastre.

Prin intermediul acestei campanii, ne-am propus sa aducem in prim plan modele reale de urmat viitorilor colegi, care demonstreaza cum tenacitatea, curajul si ambitia pot duce, pas cu pas la evolutie si la o cariera de succes in compania noastra. Astfel, am demonstrat, pe de o parte, ce inseamna un loc de munca cu insemnatate reala in comunitate si in oras, iar, pe de alta parte, am evidentiat transferul valoros de know-how si expertiza pe care il asiguram de la o generatie la alta, un avantaj incontestabil al companiei noastre ca lider al operatorilor de apa si canalizare din Romania”, a declarat Ramona Dumitru, Director de Comunicare si Public Affairs Apa Nova.

„Apa Nova este genul de angajator care, prin efortul colectiv al echipelor, are un rol indispensabil in viata noastra. Compania vrea sa atraga o noua generatie de specialisti, oferindu-le posibilitatea acestora de a lucra alaturi de cei mai buni in domeniu. Astfel, prin aceasta campanie, am vrut sa punem in lumina angajatii care sfideaza toate cliseele de <<oameni importanti>> si care sunt cu adevarat importanti, prin prisma responsabilitatii imense pe care o au: aceea de a asigura zi de zi buna functionare a orasului”, a declarat Roxana Nita, Executive Creative Director DDB.

Campania „Importantii” este promovata pe canalele media online & social media, OOH, in cadrul targurilor de joburi si a altor evenimente de HR.

Mai mult in Campanii,


PUBLICITATE: