Antrenamente gratuie pentru copiii care vor sa invete sa joace fotbal la ”Scoala de Fotbal Fundatia Olimpica Romana”
Joi, 06 Octombrie 2022

 

Fundatia Olimpica Romana lanseaza Scoala de Fotbal Fundatia Olimpica Romana, in cadrul careia ofera cursuri gratuite de initiere in fotbal pentru fete si baieti cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, anunta initiatorii scolii de la Fundatia Olimpica Romana

AdPlayers. info

Fundatia Olimpica Romana lanseaza Scoala de Fotbal Fundatia Olimpica Romana, in cadrul careia ofera cursuri gratuite de initiere in fotbal pentru fete si baieti cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, anunta initiatorii scolii.

”Scopul acestui proiect este initierea copiilor in fotbal, unul dintre cele mai indragite sporturi la nivel national, indiferent daca ne referim la sport de agrement sau de performanta. Cu siguranta antrenamentele din cadrul Scolii de Fotbal a Fundatiei Olimpice Romane vor reprezenta baza unui stil de viata activ si a colaborarii la nivel de echipa”, a declarat Ion Tiriac.

In data de 9 octombrie, la Complexul Sportiv Ion Tiriac din Bucuresti, copiii inscrisi vor participa la selectia pentru grupele debutante. Evenimentul este sustinut de compania Alive Capital, partener al Fundatiei Olimpice Romane.

Programul se va desfasura in perioada octombrie 2022 – martie 2023, iar copiii inscrisi vor beneficia de antrenamente gratuite pe durata intregii perioade. Juniorii vor avea acces gratuit pe terenul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac, certificat 2 stele FIFA, si de experienta antrenorilor licentiati.

Programul de fotbal va fi sustinut de fotbalistii Marius Batfoi si Bogdan Stelea Jr., specializati in sportul pentru copii.

Bogdan Stelea Jr. si-a facut debutul in lumea fotbalului la mijlocul anilor '90. In cariera sa de fotbalist profesionist a jucat pentru cluburile Dinamo, Sportul, AFC Progresul Bucuresti, CS Otopeni, FC Voluntari, CS Sportul Snagov si AFC Chindia Targoviste.

Marius Batfoi este un fost fotbalist roman, care a jucat pentru cluburile nationale de fotbal Steaua Bucuresti(FCSB) , Astra Giurgiu, Unirea Urziceni, Vointa Snagov, CS Otopeni, Academica Clinceni, Dunarea Galati, CS Balotesti, ASA Targu Mures, AFC Chindia Targoviste, CSA Steaua Bucuresti, CS Tunari si cluburi internationale, precum: Al Oruba (Emiratele Arabe Unite) si Flota Swinoujscie (Polonia). Marius are experienta de patru ani in antrenarea grupurilor de copii.

In cadrul evenimentului de inscriere din data de 9 octombrie va fi prezent fostul fotbalist Bogdan Stelea, care le va ura bun venit copiilor inscrisi in program si le va oferi cateva sfaturi la inceput de drum.

”Ma bucur ca exista astfel de programe gratuite care identifica copiii dornici sa afle tainele sportului rege. Toti copiii inscrisi la Scoala de fotbal a Fundatiei Olimpice Romane vor avea ocazia sa invete tehnicile de baza in acest sport si vor avea parte de toata sustinerea, indiferent de nivelul la care vor performa. Apreciez initiativa Fundatiei Olimpice Romane si le urez tuturor copiilor care vor participa la program mult succes”, a declarat Bogdan Stelea.

Regulamentul competitiei poate fi consultat pe pagina de Facebook a Fundatiei Olimpice Romane.

Fundatia Olimpica Romana este o organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala, care sustine dezvoltarea tinerilor sportivi, promoveaza sportul si principiile unei vieti sanatoase. Spiritul si valorile olimpice reprezinta fundamentul Fundatiei Olimpice Romane. Principalele valori care ghideaza fundatia, atat in proiectele desfasurate, cat si prin partenerii cu care colaboreaza sunt respectul, excelenta si prietenia.

Detalii suplimentare despre Fundatia Olimpica Romana pot fi accesate la adresa https://fundatiaolimpica.ro/

Complexul Sportiv Ion Tiriac reprezinta unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate de Fundatia Olimpica Romana, sub coordonarea domnului Ion Tiriac. Complexul rezultat in urma modernizarii bazei sportive Granitul pune la dispozitie patru terenuri multifunctionale – teren de fotbal, teren de baschet, teren de handbal, teren de minifotbal.

Informatii suplimentare despre Complexul Sportiv Ion Tiriac pot fi accesate la adresa https://fundatiaolimpica.ro/#complex

Cursurile se vor desfasura de luni pana vineri, in intervalul orar 16:30 -18:00 la Complexul Sportiv Ion Tiriac, Strada Ion Vlad, numarul 20-40, Bucuresti. Inscrierile se realizeaza telefonic la numarul 0740.959.739, in perioada 4 – 9 octombrie, in limita celor 80 de locurilor disponibile.

Mai mult in Sport Marketing, Educatie

 


PUBLICITATE: