Andreas Elsner, Telekom Romania: ,,Majoritatea clientilor vor sa aiba toate serviciile intr-un singur pachet: Telefonie mobila, Internet Fix si TV"
Marti, 09 Aprilie 2019


Credit: Telekom Romania, Youtube
,,Majoritatea clientilor de servicii de telecomunicatii din Romania vor sa aiba toate serviciile intr-un singur pachet: Telefonie mobila, Internet Fix si TV. Am decis sa cream pachetul Telekom Complet care ofera servicii mobile, Internet Fix Nelimitat si o grila atractiva de programe TV" motiveaza lansarea noului Pachet Complet Telekom Romania, Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, al companiei.

Telekom Romania lanseaza noua oferta comerciala cu promisiunea „Totul pentru mai putin”, dedicata Sarbatorilor Pascale, si le aduce clientilor rezidentiali Pachetul Telekom Complet - mobil cu Net Nelimitat 4G, Internet fix de mare viteza si televiziune, cu HBO si HBO GO incluse pana la finalul anului, la doar 15 euro / luna. 

AdPlayers. info

,,Credem mult in rezultatele studiilor, iar ultimele studii realizate de noi ne indica faptul ca majoritatea clientilor de servicii de telecomunicatii din Romania vor sa aiba toate serviciile intr-un singur pachet: Telefonie mobila, Internet Fix si TV. Am decis sa cream pachetul Telekom Complet care ofera servicii mobile, Internet Fix Nelimitat si o grila atractiva de programe TV" motiveaza lansarea noului Pachet Complet Telekom Romania, Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential al companiei, intr-un clip video publicat pe contul Youtube oficial.

Telekom Romania lanseaza noua oferta comerciala cu promisiunea „Totul pentru mai putin”, dedicata Sarbatorilor Pascale, si le aduce clientilor rezidentiali Pachetul Telekom Complet - mobil cu Net Nelimitat 4G, Internet fix de mare viteza si televiziune, cu HBO si HBO GO incluse pana la finalul anului, la doar 15 euro / luna, anunta reprezentantii de comunicare .Potrivit companiei, prin achizitionarea Pachetului Telekom Complet, la 15 euro / luna, clientii beneficiaza practic de o reducere de 25% fata de situatia in care serviciile din componenta pachetului ar fi achizitionate separat. 

„Continuam demersurile de simplificare a ofertei si, totodata, promisiunea de a le oferi clientilor servicii de calitate, la preturi competitive. Astfel, pentru doar 15 euro pe luna pentru Pachetul Telekom Complet - mobil, internet fix si televiziune, clientii nostri se pot bucura de o reducere de 25% fata de situatia in care serviciile mentionate ar fi achizitionate separata"a mai spus Andreas Elsner.

,,Astfel, reusim sa raspundem nevoilor actuale ale clientilor si, in acelasi timp, sa le oferim o oferta convergenta cu beneficii mobile nelimitate, internet prin fibra si televiziune, cu un continut de calitate si relevant.”.

Potrivit companiei, clientii care aleg sa se aboneze la serviciile mobile Telekom in perioada 8 aprilie 2019 – 12 iunie 2019, vor putea beneficia de abonamente incepand de la 5 euro/luna, cu minute nationale nelimitate si Bonus Net 4G nelimitat, si de telefoane in rate fixe, fara dobanda si avans 0, cum ar fi Samsung J4+, care poate fi achizitionat la doar 5 euro/luna, Huawei P Smart 2019, la 8 euro/luna si Huawei Y6 2019, la 6 euro/luna, dupa data de 15 aprilie. In scurt timp, Telekom va anunta noi modele care vin in completarea ofertei de telefoane in rate.

Și clientii de cartele preplatite beneficiaza de Bonus Net 4G nelimitat la optiunile de 5 euro credit, precum si de o tombola cu telefoane. Astfel, clientii care achiziționează și activează sau reîncarcă cu minim 5 euro credit o Cartelă Telekom de voce in perioada 8 aprilie 2019 – 12 iunie 2019 pot castiga zilnic noul smartphone Huawei P30. Condițiile de eligibilitate și înscriere în tombola vor fi disponibile pe www.telekom.ro și în magazinele Telekom Romania.

Oferta Telekom este valabila in perioada 8 aprilie – 12 iunie 2019.

Mai mult in Campanii, Conturi, PR


PUBLICITATE: