Analogue Festival 2023 da startul, din 25 august, la 3 zile de jocuri si muzica live
Miercuri, 26 Iulie 2023

B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpati si Tinie Tempah deschid un line-up pe care se afla 18 trupe consacrate care vor intretine atmosfera timp de trei zile, intre 25 si 27 august. Jocuri si activari spectaculoase vor transforma platoul Faget de langa Mioveni intr-un board game urias in ultimul weekend de vara

AsdPlayers. Info

Pregatirile pentru Analogue Festival 2023 sunt in toi. Peste exact o luna, pe 25 august, pe platoul Faget de langa Mioveni, festival da startul celei de-a doua editii, care propune publicului evadarea in natura si muzica.

Anul acesta, pe langa deja mult-asteptatele ridicari cu balonul cu aer cald sau activarile-surpriza ale sponsorilor si partenerilor, organizatorii si-au propus sa transforme locul intr-un urias board game. Spectatorii sunt asteptati sa joace in natura, in toate cele trei zile de festival, variante gigantice ale unor jocuri consacrate: X&0, Scrabble, Domino, Nu te supara, frate, Twister, Beer Pong, Ring Toss etc. Nu vor lipsi standurile de facepainting (pictura pe fata), baloane modelatoare si atelierele de creatie.

„Gamification este cuvantul de ordine al editiei din acest an. Ca si anul trecut, cand ne-am bucurat alaturi de peste 30.000 de iubitori ai muzicii, la Analogue ritmul si stilul vor fi foarte easy going, dar in varianta „analogica”, nu digitala. Asadar, vom avea jocuri de tip board games, nu pe computer. Ii vom invita deci pe spectatorii de toate varstele sa dea frau spiritului ludic, sa intre in atmosfera si sa se joace, asa cum ar trebui sa facem toti atunci cand vrem sa ne distram”, spune Alin Calinescu, managerul Analogue Festival.

18 artisti romani si internationali, pe cele doua scene amplasate pe platoul Faget din Mioveni:

Editia din acest an a festivalului, a doua de la lansare, va reuni, intr-un mix de genuri, 18 artisti romani si internationali cunoscuti care vor urca pe cele doua scene amplasate pe platoul Faget din Mioveni: B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpati, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, IAN, Kadebostany, Spike, Satra B.E.N.Z., Vita de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks si Valeria Stoica.

Gandit ca o alternativa destinata unui public sofisticat, care isi doreste nu doar o experienta muzicala, ci una culturala, Analogue Festival este un bun prilej de evadare in mijlocul naturii, departe de agitatia orasului si stresul digital: un festival „analogic” ce va ofera ocazia de a va detasa, pentru o pauza de trei zile, de agitatia vietii cotidiene.

Pentru editia din acest an, din weekendul 25-27 august, abonamentele sunt disponibile pe platformele iabilet.ro, bilete.ro si analogue.ro.

Organizatorii si Partnerii Analogue Festival 2023

Editia 2023 a Analogue Festival este organizata de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local al orasului Mioveni, in perioada 25-27 august, pe platoul Faget din Mioveni.

Title Partner: George, primul banking inteligent, powered by BCR

Major Partner: Pepsi

Strategic Partner: Sigillum Moldaviae; Aldestar Top Transport

 

Sponsori:

Delta Invest

Ursus

Vectrum Solutions

Haulotte

Red Bull

CIPCOS Mar Complex

Aperol Spritz

Tanqueray

 

Parteneri media:

Voyo

Sustinut de Virgin Radio si Europa FM

 

Parteneri:

Cinema Trivale

Vivo

Supernova

Decathlon

Happy Cinema

Florarie TAJ - The secret garden

Cofetaria Maison Alex

Mai mult in Campanii, Entertainment, Timp Liber


PUBLICITATE: