AdPlayersLIVE: Rezultatul alegerilor pentru Presedintele si Comitetul Director IAA Romania
IAA
Joi, 04 Iunie 2009

Comitetul Director IAA - Romanian Chapter, 2009 (de la stanga la dreapta): Sorin Blaga ( Rompetrol),  Afrodita Blasius (Bridge Communication), Eusediu Margasoiu (The Network), Narcis Horhoianu (P&G), Diana Flutur (Odyssey), Claudiu Serban (Ringier), Cristina Simion (Edipresse AS), Alexandra Olaru (Unilever SCE),  Dan Petre (D&D Research), Felix Tataru (GMP).

 ( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Felix Tataru a fost reales in postul de Presedinte IAA Romania. La desemnarea presedintelui IAA si a noului comitet director au fost prezenti sau delegati in sala de alegeri reprezentantii unui numar de 50 de companii. 

Potrivit unor surse apropiate procesului de vot, Tataru a fost ales in fruntea filialei romanesti IAA de catre toti cei 50 de membri si delegati din sala. Presedintele IAA a fost egalat la voturi de pozitia de Secretar General, post in care a fost reinvestita Cristina Simion (Edipresse AS Romania).

Intrebat de AdPlayers, la cateva minute dupa alegeri, ce l-a determinat sa isi depuna din nou candidatura la presedintia IAA Romania, Felix Tataru (GMP) a declarat : „Mi-as fi dorit sa vina altcineva sa continue munca, insa cum n-a vrut nimeni sa ia job-ul acesta, am considerat ca este nevoie ca cineva sa duca munca mai departe. Acum avem un board mai mare cu doi membri, cu care o sa imparttim probabil mai bine proiectele pe care le avem in desfasurare sau cele viitoare.”

Cu un numar de 46 de voturi, postul de Vicepresedinte IAA Romania i-a revenit Alexandrei Olaru (Unilever SCE), proaspat reinvestita si ea cu un nou mandat. Liliana Martin ( Ursus Breweries)  a fost aleasa Trezorier cu 30 de voturi, dupa o batalie stransa cu Cristian Mucichescu (OMD) care ar fi primit putin sub 30 de voturi.

Ca directori de program isi continua mandatele Diana Flutur (Odyssey), Afrodita Blasius (Bridge Communication), Dan Petre (D&D Research), Eusediu Margasoiu (The Network), Narcis Horhoianu (P&G). Comitetul director are si doi membri noi: Claudiu Serban (Ringier) si Sorin Blaga ( Rompetrol).


PUBLICITATE: