Academia Catavencu semneaza cu regia care vinde Adevarul Holding. F5, inca in negocieri.
Marti, 05 Octombrie 2010
 

foto: Academia Catavencu (catavencu.ro)

(AdPlayers, Iulian Toma)

Academia Catavencu a semnat cu Media Point, regia condusa de Sorel Radu (foto), managerul casei de vanzari ce reprezinta de curand pe piata de media toate publicatiile Adevarul Holding. 

Practic saptamanalul se intoarce la acelasi director de vanzari, dupa o perioada in care Sorel Radu s-a despartit de Realitatea Catavencu pentru a se ocupa de propria companie, eResearch. Titlul urmeaza sa fie vandut de regia Media Point chiar din aceasta saptamana, dupa cum a afirmat Sorel Radu pentru AdPlayers.

F5 inca in negocieri
Printre posibillele colaborari viitoare, divizia online  de la Realitatea Catavencu se afla si ea in negocieri cu Media Point. Intrebat in cat timp ar urma sa fie cunoscut rezultatul discutiilor intre parti, Sorel Radu a afirmat ca este foarte probabil ca in viitoarele 1-2 saptamani sa fie luata o decizie si in aceasta privinta, insa tot ce se poate spune pana in prezent este ca cele doua parti sunt doar in negocieri.

Mangerul regiei Media Point a evitat sa estimeze tinta de vanzari a publicatiei Academia Catavencu, spunand ca aceasta depinde de pachetele de expunere ale publicatiei. Cel putin pana la sfarsitul anului, reprezentantii de vanzari nu anunta schimbari de tarife de publicitate, insa strategia de vanzari va fi integrata de noua regie.

Detinuta  integral de Odyssey Communications, agentie controlata de Dinu Patriciu si Diana Flutur - managerul companiei, regia Media Point a fost infiinta de curand, si are ca tinta de vanzari pentru Adevarul Holding un volum de 10 Milioane EUR. 


PUBLICITATE: