Absolut, agentia Cult si Crane.tv alaturi de victimele cutremurului din Mexic cu #AnightForChange
Vineri, 22 Decembrie 2017

#AnightForChange. Sursa: Little Black Book online

Absolut, agentia de productie Cult si editorul de film Crane.tv s-au alaturat a doua oara pentru a sta alaturi de victimele cutremurului din Mexic din luna septembrie, cu a doua faza a proiectului #AnightForChange.

adplayers. Iulian Toma

Absolut, agentia de productie Cult si editorul de cultura si film Crane.tv s-au alaturat a doua oara pentru a sta alaturi de victimele cutremurului din Mexic din luna septembrie, cu a doua faza a proiectului #AnightForChange. Prin intermediul creativitatii, Absolut si-a propus sa inspire astfel pe fiecare dintre noi pentru a crea o lume si un viitor mai bun.


A doua parte a proiectului  #AnightForChange s-a desfasurat in imediata apropiere a zonei La Roma-Condesa din Mexico City, o vecinatate a orasului distrus de cutremurul din luna septembrie a acestui an. Proiectul a reunit laolalta artisti loccali si internationali (Canada, Regatul Unit al Marii Britanii) dar si afaceri locale pentru a ajuta la revitalizarea comunitatii, contribuind astfel la eforturile de reconstructie a orasului sub deviza #JuntosNosLevantamos [Together We Rise].

Proiectul #AnightForChange este dealtfel si parte a unei miscari Absolut de ajutorare a comunitatilor. In Mexic, artistii trimit astfel un mesaj de solidaritate catre intreaga comunitate, inspirati de frumusetera si taria pe care mexicanii le-au aratat dupa devastatorul cutremur de la 19 Septembrie 2017.

Imagini din cadrul evenimentului #AnightForChange pot fi urmarite aici.


Filmul proiectului 
#AnightForChange poate fi descoperit, via Little Black Book Online, aici


Sursa: Little Black Book online

Credits:

Client: Absolut Mexico


Agency: Cult

ECD: Constantin Bjerke

Creative Director: Ana Moutinho

Business Manager: Oscar Evans

 

Production Company: Cult

Executive Producer: Constantin Bjerke

DOP: Michael Richard Johnson

Post Production: Michael Johnson


Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR


PUBLICITATE: