ARRP Invitata cu drepturi depline in International Communication Consultancy Organization (ICCO)
PR
Miercuri, 17 Mai 2017

International Communication Consultancy Organization (ICCO) a invitat oficial Asociatia Romana de Relatii Publice (ARRP) sa adere cu drepturi depline la platforma globala

sursa Youtube / ICCO, Maxim Behar

adplayers. info

International Communication Consultancy Organization (ICCO) a invitat oficial Asociatia Romana de Relatii Publice (ARRP) sa adere cu drepturi depline la platforma globala, oferind astfel comunicatorilor din Romania noi oportunitati de dezvoltare si de cooperare internationala. La ultima intalnire a consiliului director ICCO, care a avut loc recent la Johannesburg, Africa de Sud, a fost luata decizia ca Romania sa poata deveni membru cu drepturi depline al organizatiei.

”Am incredere ca aderarea Romaniei la ICCO va reprezinta un castig pentru ambele parti, facilitand proiecte comune si schimb de experienta care sa intareasca domeniul comunicarii” a declarat Maxim Behar, presedintele ICCO.

”Aceasta invitatie este o onoare pentru ARRP si speram sa fructificam cat mai mult afilierea in beneficiul industriei de relatii publice romanesti. Pe aceasta cale lansam, atat agentiilor si departamenelor de PR din intreaga tara, cat si profesionistilor individuali din acest domeniu, indemnul de a ni se alatura in ARRP pentru a beneficia si de avantajele aderarii la ICCO”, a subliniat Gabriel Paslaru, presedintele ARRP.

Fondata in 1995, Asociatia Romana de Relatii Publice a fost creata pentru a face comunitatea comunicatorilor din Romania mai puternica. Astazi, asociatia reuneste atat specialisti redutabili care au pus bazele acestei profesii in tara noastra, cat si tineri profesionisti, aflati la inceputul carierei lor.

Una dintre cele mai mari organizatii internationale de relatii publice, The International  Communications Consultancy Organisation este reprezentata de asociatii nationale din 48 de tari de pe toate continentele, reunind peste 2.500 de agentii.

Mai mult in PR, Parteneriate,


PUBLICITATE: