AME Awards (The New York Festivals) extinde inscrierile pana la 30 decembrie
Vineri, 02 Decembrie 2016



AME Gold Medallion 2016, HORNBACH SPRING COLLECTION

sursa: AME Awards Winners 2016

Company: HEIMAT Werbeagentur GmbH

Award: AME Gold Medallion

Brand: HORNBACH

Title: The HORNBACH SPRING COLLECTION

Country: GERMANY

Competition: use of discipline

Category: branding


adplayers. info

AME Awards, festivalul international dedicat eficientiei in marketing si publicitate parte a platformei de competitii in marketing si comunicare New York Festivals, isi extinde pana la 30 decembrie 2016 termenul de inscriere in editia 2017.

Fondat in 1994 si operand international inca de la prima editie, premiile AME Awards pentru eficienta in marketing si comunicare onoreaza lucrarile care demonstreaza solutii inovatoare pentru problemele de marketing dificile.

Campaniile castigatoare in festivalul international de eficienta in comunicare utilizeaza elemente creative inovatoare si inglobeaza un plan de marketing aprofundat pentru a livra solutii de succes, prezinta rezolvari ale unor probleme de marketing specifice si obiective atinse prin planificare strategica si creativitate in executie.

Juriul AME Awards este format din specialisti interactivi si multidisciplinari de top, planificatori de media, directori de strategie, experti in social media si directori de creatie din intreaga lume. Pentru a determina finalistii si mai apoi premiile competitiei, primele doua runde de jurizare, juriul este impartit in functie de regiune (America de Nord, America Latina, Europa, Orientul Mijlociu si Africa si Asia Pacific), permitand astfel ca fiecare intrare sa fie revizuita si in contextul social, economic, cultural din care face parte.

Mai multe in Festival


PUBLICITATE: