AFI Cotroceni isi invita fanii sa incerce experienta #EXTRASHOPPING cu reduceri de pana la 70%-90%
Miercuri, 23 Ianuarie 2019

 

AFI Cotroceni isi invita fanii sa incerce experienta #EXTRASHOPPING cu reduceri de pana la 70%-90%

„Daca de sarbatori in centrul atentiei au fost cei dragi si i-ai surprins cu cele mai frumoase cadouri, lunile acestea AFI Cotroceni te invita sa profiti  de perioada reducerilor, pentru ca vei avea ocazia sa descoperi cele mai bune deal-uri si surprize” a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

adplayers.info

AFI Cotroceni isi invita fanii sa incerce experienta de #EXTRASHOPPING, cu reduceri de pana la 70%-90%, anunta reprezentantii de relatii publice ai complexul comercial de la Republika.

„Am dat startul reducerilor masive, cele mai multe branduri aplicand discounturi de pana la 70%. In aceasta perioada, cel mai mare mall din Romania te va ajuta sa fii un Smart Shopper si sa economisesti ca la carte in timp ce faci cele mai bune achizitii pentru tine sau cei dragi” spun autorii campaniei care isi cheama fanii pe care ii anunta ca vor mai avea parte si de numeroase surprize. 

”Este momentul sa alegi sa fii pe primul plan. Daca de sarbatori in centrul atentiei au fost cei dragi si i-ai surprins cu cele mai frumoase cadouri, lunile acestea AFI Cotroceni te invita sa profiti  de perioada reducerilor, pentru ca vei avea ocazia sa descoperi cele mai bune deal-uri si surprize” a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

„Au inceput  reducerile la haine, bijuterii, cosmetice, parfumuri, carti, decoratiuni, echipamente pentru sporturile de iarna, servicii de beauty si ingrijire, dar nu numai. Am pregatit multe lucruri atractive si pline de neasteptat pentru cei care aleg sa faca #EXTRASHOPPING in cel mai mare mall din Romania..”.

Campania este anuntata atat  pe site-ul AFI Cotroceni cat si pe pagina de Facebook.

Mai mult in Campanii, Conturi 


PUBLICITATE: