AFI Cotroceni ii invita la premii de Sarbatori pe cei ce impartasesc ce fel de daruitori sunt
Marti, 04 Decembrie 2018

 

Credit: AFI Cotroceni / Republika

adplayers.info

Clientii AFI Cotroceni care au facut cumparaturi in valoare de minim 300 de lei, isi pot inscrie bonurile pe www.aficotroceni.ro , pentru a castiga sute  de AFI Gift Carduri, telefoane HUAWEI Mate 20 PRO, iar cel mai darnic daruitor – un abonament pe un an de zile la IMAX. Campania se desfasoara pana pe 31 decembrie.

In plus, AFI Cotroceni ii provoaca pe cei ce ii calca pragul sa share-uiasca ce tip de daruitori sunt - creativ, organizat sau intuitiv? Cum ii identifica lantul complexul comercial?

“Daruitorul de meserie” #CREATIV.

Ii surprinzi pe cei dragi cu idei ingenioase sau chiar traznite? Esti atent nu doar la cadoul in sine, ci si la metoda de impachetare, astfel incat sa fie o adevarata experienta de unboxing?

“Daruitorul de meserie” #ORGANIZAT

Iti faci chiar si cu doua luni inainte planurile pentru a-i surprinde pe cei dragi. Ai o lista cu toti cei carora doresti sa le oferi un zambet de sarbatori si stii cu precizia unui ceas elvetian ce li se potriveste.

“Daruitorul de meserie” #INTUITIV

Esti din categoria celor care frecventeaza in mod constant mall-ul, cei care stiu tot ce este in magazine, cele mai noi tendinte in shopping, cele mai cool gadget-uri.

In jurul celor trei categorii, AFI Cotroceni isi surprinde clientii si cu un colind, unde sunt explicate tipologiile de daruitori de meserie.

(…)Primul dintre toti, ce-mi intra-acum pe portativ

E acel daruitor de meserie creativ

Oferirea de cadouri o duce la “excelenta”

Ca sa fie pentru noi o-adevarata experienta

Ne surprinde cu idei creative si traznite

Ai cu el in anturaj sarbatori deosebite!

 

Cel de-al doilea tip il cunosti neaparat

E acel daruitor de meserie organizat

I-a-ntrebat pe toti teatral, pe ocolite

Ca sa afle ce cadouri de Craciun sunt potrivite

Le-a centralizat/ si-a facut lista cu toate

Nu de ieri, de azi, din Octombrie la jumate’

Iar al treilea tip relaxat si pozitiv

E acel daruitor de meserie intuitiv

Toata ziua e prin mall, stie tot ce se gaseste

Nu isi face planuri,cumpara ce intuieste!

Colindul poate fi gasit si ascultat pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

“In acest an ducem la un nou nivel campania “Daruitor de Meserie”, cu upgrade-ul 2.0. Experienta de anul trecut ne-a ajutat sa identificam trei tipuri de daruitori: creativul, organizatul si cel intuitiv”, spune a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

„Le propunem celor care iubesc sa daruiasca sa descopere cele mai cool cadouri la cel mai mare mall din Romania. Ii recompensam pe acesti oameni cu premii la un nou nivel, dar le propunem si un colind in care sigur se regasesc.”

Pentru ca pana si cei mai dedicati daruitori raman uneori fara inspiratie, AFI Cotroceni vine in ajutorul acestora cu un ghid de cadouri pe care le pot gasi in magazinele mall-ului. Ghidul poate fi ridicat gratuit de la Info Desk si contine idei de cadouri si discount-uri substantiale.

De asemenea, prichindeii ii pot scrie Mosului la cornerul amplasat special pentru ei in zona Info Desk. Gandurile si dorintele lor vor ajunge la Mos Craciun, iar raspunsurile la scrisori se vor intoarce negresit la ei. Copiii care aleg sa trimita scrisori Mosului din AFI Cotroceni vor avea parte de premii surpriza.

Potrviti responsabililor de comunicare, AFI Cotroceni va fi deschis, ca in fiecare an, pe toata perioada sarbatorilor de iarna, atat in zilele de Craciun, precum si pe 31 decembrie, 1 si 2 ianuarie. Pe 24 si 31 decembrie, magazinele, restaurantele, cafenelele si zona de distractie vor fi deschise in intervalul 10.00- 20.00.

In ziua de Craciun si pe 1 ianuarie, programul este intre orele 14.00 – 22.00, iar pe 26 decembrie si 2 ianuarie cel mai mare mall din Romania te asteapta la distractie si shopping in intervalul  10.00 – 22.00.

Inaugurat in 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din Romania, cu o suprafata comerciala inchiriabila de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispozitia clientilor sai zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar si o zona generoasa de entertainment, care cuprinde numeroase oportunitati de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spatiu exopozitional care propune o calatorie intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice.

Mai mult in Campanii, Conturi, Promotii


PUBLICITATE: