ADVERTORIAL: Voturi importante pentru Media Consulta International pe o analiza a spoturilor www.addaddies.ro
Luni, 11 Iulie 2011
SPOT 1 - Alege competentele, lasa prejudecatile - general


 ( PUBLICITATE AdPlayers )

Voturi importante pentru Media Consulta International pe site.ul www.addaddies.ro. Campania de informare si constientizare „Egalitate la angajare si la locul de munca” initiata de Universitatea Bucuresti. In cadrul acestui proiect, agentia de publicitate Media Consulta International a asigurat creatia si productia a trei spoturi TV si a trei spoturi radio, precum si difuzarea acestora pe posturi TV si radio nationale.

Scopul campaniei a constat in constientizarea publicului, format din angajati si angajatori, cu privire la problematica discriminarii la angajare si la locul de munca, iar obiectivul campaniei vizeaza imbunatatirea nivelului de intelegere privind discriminarea la angajare, efectele acesteia si avantajele nediscriminarii in randul angajatilor, angajatorilor si opiniei publice, fapt ce reiese si din sloganul campaniei: „Alege competentele, lasa prejudecatile”.

In clasamentul site-ului de specialitate www.addaddies.ro spoturile realizate de Media Consulta International pentru campania “Alege competentele, lasa prejudecatile” au fost votate si se claseaza in top 20 al spoturilor produse de agentii de publicitate si difuzate in ultimele 12 luni. Toate spoturile au fost votate de un juriu de specialitate, alcatuit din profesionisti din domeniul marketingului si comunicarii.

Criteriile de evaluare ale tuturor spoturilor participante, creatie si productie a prestigioase agentii autohtone sau parte din retele internationale, au fost : valoare mesaj, claritate mesaj, calitate executie, originalitate, evaluare generala.

Spoturile create si produse de Media Consulta International pentru Universitatea din Bucuresti - campania “Alege competentele, lasa prejudecatile” - au intrunit punctaje valoroase din partea membrilor juriului; ele au convins si castigat prin calitate, originalitate, profesionalism si prin emotiile transmise.

Acest proiect s-a derulat sub conducerea Alinei Florescu, Managing Director si a Voichitei Todor in calitate de Project Manager, alaturi de Mihaela Tutunaru - Media Executive si Dinu Tarnovan - Director Productie.

Media Consulta International este o agentie full service care activeaza de sapte ani pe piata din Romania pentru clienti locali si internationali, sub coordonarea actionarului majoritar, Mihai Craiu. Mai mult decat comunicare, Media Consulta International propune solutii integrate de business consultancy: start-up, consultanta juridica, fiscala, de marketing si vanzari, advertising, research, PR, HR.

SPOT 1 - Alege competentele, lasa prejudecatile - general

SPOT 2 - Alege competentele, lasa prejudecatile - birou

SPOT 3 - Alege competentele, lasa prejudecatile - sport

 


PUBLICITATE: