ACE Romania, parte din grupul FATER, extinde portofoliul de produse.
Marti, 24 Noiembrie 2020

 

ACE Romania, parte din grupul FATER, extinde portofoliul de produse.

ACE face parte din Grupul FATER, o companie italiana in parteneiat cu Procter & Gamble si Angelini Group, care fabrica si distribuie produsele brandului ACE in 39 de tari din Europa. Grupul FATER este lider de piata in Europa pe segmentul inalbitorilor si investeste anual circa 4%  din cifra de afaceri in inovatie si cercetare pentru dezvoltare de produse.

AdPlayers.info

ACE Romania, parte din grupul FATER, extinde portofoliul de produse, anunta compania. Brand cu traditie, ACE este practic sinonim cu solutia de igienizare pe baza de clor, formula care l-a consacrat ca un inalbitor de incredere. Insa, in ultima perioada, ACE a pus accent pe inovatie si a adaugat o varietate de produse in portofoliu, inclusiv formule de inalbitori fara clor si solutii practice de curatare pentru intreaga casa.

„In Romania, ACE este asociat cu clorul clasic, ajutorul de nadejde pe care il aveau bunicile si mamele noastre dintotdeauna. Este in mod incontestabil un simbol al curateniei si al albului impecabil, traditie cu care, desigur, ne mandrim. Insa ACE este mai mult decat clor! Astazi, ACE ofera mult mai multe optiuni consumatorilor, de la solutii practice de curatare a casei (spray, gel, odorizant solid pentru toaleta), pana la formule noi pentru eliminarea petelor de pe haine” spune Marian Nedelea (Comercial Manager Central Europe, ACE Romania).

,,Misiunea noastra este aceea de a oferi consumatorilor solutii practice si eficiente pentru curatarea si igienizarea intregii locuinte, iar pentru a indeplini acest obiectiv inovam permanent. Provocarea noastra pentru consumatori este sa redescopere simplitatea in lupta cu murdaria folosind ACE-ul din maneca, partenerul de nadejde care nu i-a dezamagit niciodata. Pentru ca da... cu ACE joci la sigur pentru #igienazidezi!”.

Obiectiv: igienizarea casei

Formulele ACE Ultra Spray Mousse in varianta clasica sau cu parfum floral, ce au in compozitie inalbitor si degresant, datorita spumei dense ofera eficienta si precizie pe suprafetele mici si rufele albe. Elimina petele dificile, asigura o igiena profunda a casei si totodata reprezinta o solutie ideala pentru indepartarea mucegaiului.

Pentru igienizarea suprafetelor din baie, a vasului de toaleta si a pardoselilor, solutia este ACE Ultra Power Gel. Datorita formulei cu clor si detergent ofera o igiena profunda si un alb stralucitor. Forma speciala a sticlei, permite accesul in zonele inguste si greu accesibile, cum ar fi marginea vasului de toaleta.                

Pentru problemele specifice vasului de toaleta, depuneri de calcar, igiena profunda si eliminarea mirosurilor neplacute, ACE vine in ajutor cu formulele special create: ACE WC gel Descaler (anticalcar) si ACE WC gel cu inalbitor, care datorita sitemului multi-jet, acopera si curata mai bine vasul de toaleta.             

Iar pentru mentinerea igienei vasului de toaleta si a unui parfum placut, ACE aduce noile odorizante ACE WC de toaleta solide, cu parfum de flori de eucalipt, citrice sau briza marina, ce ofera curatenie si prospetime cu fiecare jet de apa.

 

 

Igiena fara clor!?

 

 

Producatorii spun ca Da! Pentru rufele colorate, suprafete multiple si un parfum fresh, ACE Spray Universal este solutia ideala. Un spray versatil, fara clor, ce poate fi folosit in intreaga casa.

 

Tot din gama produselor fara clor fac parte si ACE Spray Degresant, care datorita noii formule, elimina petele de grasime incrustate, lasand in urma un parfum de lamaie si bergamota, precum si ACE Spray Baie, care datorita formulei inovatoare, elimina si previne aparitia depunerilor de piatra – avantajul acestuia fiind utilizarea pe suprafetele din nichel, cum ar fi bateriile sanitare.                                                       

Formule noi pentru eliminarea petelor de pe haine

Inovatia este motorul care sta la baza evolutiei portofoliului de produse ACE. Obiectivul ACE este acela de mentinere a standardului de calitate oferit pana la ora actuala, dar si de a continua sa ofere consumatorilor solutii practice si eficiente.

De la formula de inalbitor clasica, produsele ACE au evoluat ingloband tehnologia „fiber-care”, singura care protejeaza tesaturile, ACE Platinum este inalbitorul gel, cu formula mai densa fata de clorul obisnuit, care readuce la viata tesaturile ingalbenite  si reinvie albul, datorita moleculei WHITE PLUS.

De asemenea, tot din gama pentru ingrijirea hainelor albe, ACE for Whites reinvie albul hainelor si le reda stralucirea datorita inalbitorilor optici, bazandu-se pe o formula fara clor, de aceasta data.

Iar pentru rufele colorate sau delicate ACE a introdus gama ACE Colors, de asemenea fara clor, special conceputa pentru igienizarea si eliminarea eficienta a petelor si a mirosurilor neplacute. Datorita formulei sale cu oxigen activ are grija de tesaturile delicate si garanteaza o igiena profunda si culori stralucitoare.

Despre ACE 

ACE face parte din Grupul FATER, o companie italiana in parteneiat cu Procter & Gamble si Angelini Group, care fabrica si distribuie produsele brandului ACE in 39 de tari din Europa. Grupul FATER este lider de piata in Europa pe segmentul inalbitorilor si investeste anual circa 4%  din cifra de afaceri in inovatie si cercetare pentru dezvoltare de produse.

In Romania, ACE este lider in categoria inalbitorilor, si totodata are cea mai dinamica crestere fata de anul trecut pe segmentul aditivilor pentru rufe, conform datelor de piata Nielsen Retail Audit, Jun2020.

Mai mult in Campanii


PUBLICITATE: