A venit si pensia pe poster Piraeus Bank. Autor: Mather Communications
Joi, 18 Noiembrie 2010

Piraeus Bank "Pune-ti pensia pe card"
CLIENT: Piraeus Bank
AGENTIE DE PUBLICITATE: Mather Communications (creatie & strategie )


(AdPlayers, Iulian Toma)

Afisele cu „Vine Pensia! A 13-a!” sunt parte dintr-o campanie mai mare destinata pensionarilor, pentru ca acestia sa-si puna pensia pe card, dupa cum afirma reprezentantii Mather Communications, agentia de publicitate pentru serviciile de creatie si strategie Piraeus Bank (posterul, mai sus).

Raspunsul agentiei si justificarea solutiei creative:

"Afisele respective sunt parte dintr-o campanie adresata pensionarilor - "Pune-ti pensia pe card si poti castiga a 13 -a pensie". Sunt un teaser. Care asa s-a dorit a fi - foarte personal. Pentru aceasta, am folosit fonturi care aduc cu cele scrise de mina. Se pare ca si-au facut treaba foarte bine, iar reactia consumatorilor ne demonstreaza asta. Important este ca pensionarii au reactionat si si-au pus pensia pe cardul de la Piraeus Bank. Ceea ce le dorim tuturor cand vor ajunge la pensie. :)" au afirmat reprezentantii Mather Communications.

Fara a pune la indoiala rezultatele campaniei, interesant ar fi de aflat daca executiile lipite direct pe geam sunt chiar conforme cu imaginea unei banci. Feedback-ul cititorilor AdPlayers nu este chiar stralucit, dar este drept ca acestia nu-si asteapta prea curand pensia. Oameni de creatie, marketing sau comunicare nu prea scriu unii despre altii.

Ceea ce n-am aflat inca, este daca in teasingul la campanie era inclus si afisul din ianuarie 2010, sau daca mesajul a fost preluat din mers cu executii din ianuarie 2010. Mather Communications a anuntat castigarea contului la jumatatea anului in curs.

O parte din raspunsuri avem deja promisiuni ca le vom incasa in curand de la banca.

Mai mult in AdPlayersCRITIC


PUBLICITATE: