A castigat 150.000 euro cu Martini Royale Casting.
Vineri, 26 Octombrie 2012

 ( adplayers, Iulian Toma) Bárbara González, in varsta de 27 de ani, a fost desemnata castigatoarea Martini Royale Casting. Originara din Pamplona (Spania), ea va primi suma de 150.000 de euro, 12 perechi de pantofi Christian Louboutin si 12 tinute de pe site-ul my-wardrobe.com, urmand unor celebritati care au promovat brand-ul Martini, precum Charlize Theron, Naomi Campbell sau Monica Bellucci.

Ea va fi starul noii campanii publicitare Martini Italian Sparkling Wines, care va fi difuzata incepand cu luna decembrie a acestui an. Alaturi de Bárbara, alte 7 finaliste alese de juriul international vor aparea in spot-ul campaniei publicitare. Printre acestea se numara si reprezentanta Romaniei, Maria Bata (foto), actrita si fotomodel, in varsta de 28 de ani, din Targu Mures, care s-a numarat printre cele mai apreciate 7 concurente.

Bárbara González va fi in centrul petrecerilor organizate pentru aniversarea Martini de 150 de ani in anul 2013, impreuna cu Yuri Buzzi, castigatorul concursului Martini Kisser Casting 2011. Martini Royale Casting este un scouting de talente desfasurat la nivel global, cu scopul de a descoperi persoana potrivita care sa intruchipeze filozofia marcii – „Luck is an attitudee”.

Campania de selectie a debutat in luna mai, la London Design Museum, si s-a desfasurat in 23 tari. La casting au participat peste 3.500 femei, dintre acestea fiind alese 28 de semi-finaliste care s-au infruntat pe parcursul lunii august intr-o serie de probe organizate pe plajele din Ibiza. Finala concursului Martini poate fi urmarita pe youtube.com/martini.

 


PUBLICITATE: