500-600 Mii EUR creatie si media pentru vinurile Domeniile Tohani, la Violet
Marti, 26 Aprilie 2011
 (AdPlayers, Iulian Toma)

Estimat de AdPlayers la 500.000 – 600.000 EUR contul de creatie, strategie si media al producatorului si distribuitorului de vinuri Domeniile Tohani este dezvoltat de Violet Advertising, in urma unui pitch pentru serviciile de comunicare pe 2011. 

“Contul a fost castigat in urma unui pitch in care cred ca experienta agentiei in categoria vinuri a contat”, a declarat pentru AdPlayers, Bogdan Lupu, General Manager al agentiei de publicitate Violet Advertising.

Agentia de publicitate a castigat Domeniile Tohani dupa ce, in trecut, a lucrat timp de mai mai multi ani pentru Vincon, un alt producator de vinuri cu care a incheiat colaborarea in cursul anului trecut. Primele campanii sunt deja in derulare. Dezvoltate din prima jumatate a lunii martie, conceptele creative pentru Domeniile Tohani au fost declinate pe tv, radio, online (campanie Facebook Sange de Taur Forte), in paralel cu actiuni BTL (lansare si promovare produs) si packaging.

Cu o echipa de 20 angajati, Violet Advertising este o companie de publicitate full service infiintata in 2001, si are in prezent doi parteneri: fratii Bogdan Lupu (50%) si Razvan Lupu (50%). Pe langa Domeniile Tohani, agentia mai lucreaza pentru clienti precum Dole, Mapei Romania, Maxbet, Cinema City, Metro (pe proiecte), Real Hipermarket, Gardena si altii. Din 2007, Violet Advertising este membra a Comvort Group, o retea de agentii independente prezenta in mai mult 60 de tari din lume.

Mai mult in Licitatii

PUBLICITATE: