50.000 EUR in campania B2B "Intreaba la Antalis"
Luni, 31 Ianuarie 2011


Antalis Romania, "Just Ask Antalis"
Agentie: Bambuck (Franta)


 ( AdPlayers, Iulian Toma )

Producatorul si distribuitorului de hartie si suport de comunicare Antalis dezvolta de la inceputul acestui an noua campanie de pozitionare "Just Ask Antalis". Oficialii companiei nu au precizat la cat se ridica investia in comunicare din Romania, insa potrivit unor informatii AdPlayers, campania s-ar putea ridica la un buget local de aproximativ 50.000 EUR.

Véronique Tripard, Marketing Communication Director al grupului Antalis cu sediul central la Paris, a afirmat pentru AdPlayers ca cea mai noua campanie de comunicare „Just ask Antalis” este semnata de agentia de publicitate de origine franceza Bambuck, si a fost lansata la nivel mondial. Oficialul de marketing al companiei nu a dezvaluit nivelul investitiei in comunicare.

Contactata de AdPlayers, Alina Penciu (foto), director de comunicare al Antalis Romania, nu a dezvaluit bugetul campaniei de pozitionare. Oficialul a mai adaugat ca, pentru piata locala, campania „Intreaba la Antalis” are ca tinta segmentul de afaceri si cel profesional interesat de activitatile de productie si distributie a hartiei si a suportului de comunicare comercializate de companie.

Scriptul spotului din campania "Just Ask Antalis" implementata in Romania:

„La inceput a fost hartia. Simple coli de hartie. Azi si afacerea ta poate beneficia de experinta si cunostiintele tehnice de care dispune Antalis, in moduri pe care inca nu ti le-ai imaginat. Ca intotdeauna, Antalis iti ofera hartia pe care o folosesti. Hartia pe care iti tiparesti documentele si hartia creativa care depaseste imaginatia ta. Antalis este lider european in distributia de hartie pentru tiparul traditional dar si pentu cel digital. Dar Antalis face mai mult de atat. Furnizam si materiale destinate ambalarii si protejarii marfurilor tale pe timpul transportului. De asemenea, Antalis iti ofera si alte produse folosite ca suport in comunicare, materiale pentru signalistica, bannere si displayere. Antalis acopera o gama de produse si servicii la care nici nu te-ai gandit. De la consultanta pana la solutii logistice, Antalis raspunde nevoilor multor companii precum a ta, pe intreg globul. Pentru a descoperi ce pot face oamenii de la Antalis pentru tine, Just ask Antalis - Intreaba la Antalis”

Mai mult in Antalis


PUBLICITATE: