5 elevi uniti in echipa Malaxa reprezinta Romania in competitia mondiala F1 in Schools cu un prototip F1
Joi, 06 Septembrie 2018
 
Credit: Malaxa F1 / Renault Romania Oficial
Sursa: Republika 


Sponsorul principal al echipei, Renault Romania, a organizat un program de mentorat pentru membrii echipei cu: Alin Avirvari, Director de Sisteme de Inginerie la Renault Technologie Roumanie, actorul Marius Manole si Dragos Motica, Director Creativ si Designer. Echipa a fost incurajata si de Diana Cretu, redactor sef la wall-street.ro, Cristina Bazavan, blogger si profesionist in domeniul comunicarii

adplayers. info

5 elevi uniti in echipa Malaxa vor reprezenta Romania cu un prototip F1 in miniatura in competitia internationala F1 in Schools.

Membrii echipei Malaxa au realizat, in premiera, o demonstratie a nivelului de performanta pe care il atinge prototipul final, in cadrul unui eveniment de presa. Miniatura a parcurs 20 de metri in mai putin de o secunda, atingand astfel o viteza maxima de 100 km/h. Elevii au prezentat totodata proiectul pe care il vor sustinesi la Singapore, avand permanent suportul mentorilor lor.

Modelul echipei Malaxa respecta specificatiile riguroase impuse de Regulamentul tehnic F1 in schools, reusind sa obtina o performanta notabila. Copiiiau realizatprototipul folosind programe avansate de proiectare CAD/CAM, la o scara de 1/20, avand propulsie bazata pe CO2. Etapa de testare si dezvoltare indelunga a fost esentiala pentru atingerea parametrilor de eficienta necesari.

Pentru a le oferi tinerilor un sprijin in sustinerea proiectului, Renault Romania, sponsorul principal al echipei, le-a facilitat un program de mentorat dedicat nevoilor echipei, ajutandu-i sa isi atinga potentialul maxim pentru finala competitiei. In cadrul programului „Piloti la Startul Viitorului” s-au implicat profesionisti din cadrul celor cinci domenii de activitate reprezentate de membrii echipei: inginerie, finante, marketing, public speaking si design.

Mentorii care s-au alaturat proiectului au fost: Alin Avirvari, Director de Sisteme de Inginerie la Renault Technologie Roumanie, actorul Marius Manole si Dragos Motica, Director Creativ si Designer. Echipa a fost incurajata si de Diana Cretu, redactor sef la wall-street.ro, Cristina Bazavan, blogger si profesionist in domeniul comunicarii. In cadrul unor intalniri de pregatire, fiecare mentor s-a concentrat pe cerintele de jurizare de la Singapore care il priveau in mod direct, oferind sfaturi si sugestii.



Emilia Barbu (Team Manager & Marketing Manager), LaraȚiru (Graphic Design & Marketing Manager), David Șerban si Pavel Bulgac (Manufacturing Engineers) si Andrei Ostahie (Financial Executive) sunt sprijiniti de Renault, sponsorul principal al proiectului, alaturi de Digi24 ca partener media, Castelul Bran si ABEC357 ca sponsori secundari. Echipa a beneficiat, de asemenea, de indrumarea si sprijinul Școlii Britanice din Bucuresti.

F1 in schools este singura competitie internationala multidisciplinara sustinuta de comunitatea de Formula 1 si partenerii sai, cu participanti din peste 40 de tari ale lumii. Concursul presupune proiectarea si confectionarea unei masini miniaturale de Formula 1, precum si realizarea unei strategii complete  de marketing, financiare si de identitate vizuala.

Echipa Malaxa poate fi urmarita si incurajata pe website-ul: http://malaxateam.ro/ sau in Social Media: Facebook:https://www.facebook.com/malaxaf1/ ; Twitter: https://twitter.com/F1MalaxaBSB

Mai mult in CSR, Responsabilitate Sociala, PR, 


PUBLICITATE: