49,5% in piata de refinish auto, Policolor devine unic importator Glasurit, premium brand BASF Coatings.
Luni, 10 Iulie 2017

Cu 49,5% din piata de refinish auto, Policolor devine unic importator Glasurit, brandul premium de la BASF Coatings.

Policolor a comercializat la sfarsitul anului 2016 un volum de aproximativ 643 tone, reprezentand circa 49,5% din piata, evaluata la 21,4 milioane de euro si un volum de 1,3 mii tone.

adplayers.info

Policolor devine unic importator Glasurit, brandul premium de refinish auto BASF Coatings, anunta reprezentantii de relatii publice Policolor, de la Zaga Brand. Certificat de peste 50 de producatori auto din Europa, America de Nord, America de Sud si Asia, brandul Glasurit este pe primul loc la vanzari in Germania si pe locul trei in tarile din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

49,5% din piata, evaluata la 21,4 milioane de euro si un volum de 1,3 mii tone 

Lider de piata pe segmentul autorefinish din Romania,  Policolor a comercializat la sfarsitul anului 2016 un volum de aproximativ 643 tone, reprezentand circa 49,5% din piata, evaluata la 21,4 milioane de euro si un volum de 1,3 mii tone.

Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor pe segmentul Decorative, Automotive si Industrial Coatings  in zona sud-est Europeana. Ambele companii vor sa-si consolideze pozitia pe segmentul de refinish auto din Romania.

Parteneriatul  vine in intampinarea clientilor din zona service-urilor de brand care pun accent pe calitate si care isi doreau mai mult sprijin tehnic si de marketing, mecanisme de achizitie mai clare si eficiente si, nu in ultimul rand, o prezenta mai ampla din punct de vedere geografic si numeric.


Harald Pflanzl, Head Sub-Region Europe Central for BASF.. Credit: Policolor / 
„Ne dorim sa intarim imaginea Glasurit pe piata din Romania si suntem convinsi ca Policolor este partenerul ideal pentru indeplinirea acestui lucru. Glasurit, brandul premium al BASF nu este o simpla vopsea, ci este un partener de incredere in ceea ce priveste calitatea, profitabilitatea si eficienta solutiilor oferite segmentului de autorefinish la nivel mondial. Ne dorim sa dezvoltam, sa contribuim la dezvoltarea si sustinerea activitatii service-urilor auto prin expertiza noastra in redarea culorilor, principiile de eficientizare si angajamentul fata de partenerii de afaceri”, declara Harald Pflanzl, Head Sub-Region Europe Central for BASF.

Solutii pentru vopsitori si suport tehnic non-stop

Odata cu preluarea distributiei brandului Glasurit, Policolor Automotive va oferi la nivel national, vopsitorilor si managerilor de service, dar si personalului din zona de achizitii, solutii personalizate, traininguri pentru vopsitori si suport tehnic non stop, prin intermediul celor peste 50 de oameni ai sai, dedicati segmentului de vopsitorie auto.


Marius Vacaroiu, CEO Policolor Orgachim. Credit: Policolor / PR

”Industria auto romanesca a fost greu incercata in ultimii ani iar procesul de revenire este acum unul matur. Serviciile post-vanzare au devenit tot mai importante in business-urile auto, veniturile provenite din reparatii auto sunt o linie tot mai consistenta in bugetele fiecarui service autorizat, optimizarea fluxurilor de lucru in service, de la receptie, pana la livrarea unei masini post-reparatii a devenit o prioritate. Calitatea produselor, alaturi de expertiza personalului cresc profitabilitatea unui service, dar si reputatia si imaginea clientului final”, declara Marius Vacaroiu, CEO Policolor Orgachim.

BASF, companie cu activitati in peste 80 de tari din lume si 114 mii angajati,  a generat la sfarsitul anului 2016 vanzari de aproximativ 58 de miliarde de euro si un profit de 6,3 miliarde de euro. Divizia BASF Coatings, in care intra produsele dedicate domeniului auto a inregistrat o valoare a vanzarilor la nivel global de aproximativ 3,2 miliarde de euro. Compania detine in Europa cea mai mare fabrica de vopsele auto din lume, la Muenster-Hiltrup, cu o suprafata de peste 400.000 mp, in care lucreaza 2300 de angajati. 

Mai mult in Business, Parteneriate si Achizitii, Eveniment,


PUBLICITATE: